OVIH 6 STVARI ĆE VAM MNOGO TOGA OLAKŠATI: Korisne stvari za svakodnevni život
Foto: Profimedia

Odlični predlozi

OVIH 6 STVARI ĆE VAM MNOGO TOGA OLAKŠATI: Korisne stvari za svakodnevni život

Žena -

Ubrazan način života koji živimo, donosi nam manjka vremena, te nam se često dešava da za mnoge stvari mislimo da su komplikovanije, nego što zapravo jesu. Pogledajte 5 sjajnih proizvoda, za koje i ne znate koliko mogu da vam pomognu i olakšaju svakodnevne životne situacije - od traženje ključeva, lošeg imuniteta, bolova u leđima...

Ukoliko imate bolove, ili patite od ukočenosti mišića, sve što vam je potrebno je - digitalna kućna terapija! ST-688 je elektronska, tehnoloska naprava najnovije generacije, koja slanjem elektricnih impulsa niske frekvencije stimulise vitalne tacke ljudskog organizma, i tako imitira tehnike tradicionalne kineske medicine. Poseduje osam razlicitih programa terapije: stroke, massage, acupuncture, manipulation, scraping, cupping, weight reducing, immunotherapy. Svaki program ima svoje odredjeno dejstvo. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 1799 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko imate problem sa vožnjom, jer vam se oči zamaraju, sjajno rešenje su naočare za vožnju. Naočare za vožnju HD Vision Wrap Arounds su fenomenalne HD naočare, koje su jako lepo dizajnirane i vrlo su moderne. One poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da možete bolje da vidite tokom vožnje. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Posebno smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Karakteristike naočara: lepo dizajnirane i moderne; mogu se nositi preko naočara sa dioptrijom; pogodne i za muškarce i za žene. Cena je samo 1049 rsd, za dva para, OVDE ih odmah poručite, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko vam imunitet opada, a vi se pravdate time da je za zdrave navike potrebno više vremena, evo odličnog predloga, za koji vam je potrebno samo 5 minuta! Super moćni blender pravi frape i šejk u roku od nekoliko sekundi! Smućkajte i odmah možete da pijete iz iste flaše. Nastavak na poklopcu Vam omogućava da ga nosite sa sobom i pijete na putu do posla, u teretani ili gde god Vi poželite.. Dodajte voće da stvori zdravu užinu, ili dodajte kašičicu vašeg omiljenog proteina za teretanu . On je ultra-kompaktan, sa moćnim motorom velikog kapaciteta za brzo mlevenje leda, voća i povrća. Kućište je od čvste plastike, u kompletu dobijate 2 boce sa pop-up nastavkom za pijenje.. Ima 2 godine garanciju i snagu 180 W.Njegova cena je samo 2199 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Koliko puta vam se desilo da u najvećoj gužvi ne možete da nađete ključeve? Sa tragačem za ključeve ovaj problem je rešen! Stavite ključ na zvučni privezak i sve što je potrebno je da zviznete i lako ćete utvrditi potrebnu frekvenciju, jer će privezak zapištat tj. oglasiti se i vi ćete ga odmah naći. OVDE ga poručite, po ceni od samo 499 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Rešite se problema držanja laptop računara! Sto za laptop (e-table) sa dva kulera je sve što vam je potrebno. Jednostavan i praktičan rasklopivi sto za laptop ima dupli ventilator (dva kulera) za hladjenje – povezan preko USB, USB kabl, podesivu visinu, podesiv ugao laptopa, držač za šolju, podlogu za miš, ultra je tanak 3,6cm i lagan 1.59kg. Njegova cena je sada samo 2499 rsd, OVDE ga možete odmah kupiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Kamera koja će vam doneti sigurnost i olakšanje i ne mora čak da bude prava! Lažne kamere koje simulišu snimanje su garancija većeg stepena obezbeđenja i zaštite. Ova lažna kamera sa crvenom led lampicom stalno trepti, kao da snima bez prekida. Radi na 2 xAA baterije. U pakovanju dobijate šrafove i tiplove za montažu. Njene dimezije su 68mm x 78mm x 95mm. Njena cena je samo 999 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/44250-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Promo tekst - Foto: Promo; Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track