IMA 50 GODINA, A PRAVA JE ZAVODNICA: Dobijam mesečno preko 100 poziva od mlađih muškaraca! Jedan mi je poslao limuzinu iz druge države..
Foto: printscreen fejsbuk

oduševljava jači pol

IMA 50 GODINA, A PRAVA JE ZAVODNICA: Dobijam mesečno preko 100 poziva od mlađih muškaraca! Jedan mi je poslao limuzinu iz druge države..

Žena -

Tanja Jakša (50) je poslovna dama i majka troje dece, a trenutno izaziva veliko interesovanje javnosti, jer ima jedan od najuspešnijih profila na sajtu za upoznavanje.

Ona je zbog svog mladolikog izgleda pretrpana pozivima za sastanak, koji uglavnom dolaze od mlađih muškaraca.

Svoj uspeh duguje negovanom i lepom izgledu koji oduševljava mnoge muškarce.

Tanja, koja je zaposlena kao specijalista za usklađenost poslovanja, kaže da zbog svoje mladolikosti dobija više od 100 poruka mesečno od potencijalnih partnera koji je zovu na sastanak, ali daju i brojne komplimente. Zanimljivo je da je najviše kontaktiraju mlađi muškarci.

Ona je još uvek sama, i nada se da će putem ovog načina pronaći svog savršenog.

"Vođenje profila na dejting sajtu je kao manekenstvo. Ako imate upečatljiv izgled, ljudi na stranici će vas pronaći i kontaktirati. Imala sam dosta avantura. Jedan muškarac mi je poslao limuzinu čak iz druge države, odveo u hotelski smeštaj, dao mi prazan ček da kupim svim ženama iz njegove kancelarije poklone za Božić, kao i naravno nešto za sebe", kaže ona.

Majka troje dece i uspešna poslovna dama kaže da je svesna svog izgleda, a da joj komplimenti i te kako znače.

"Obično dobijam komplimente kako izgledam svakog dana, i kako sam starije više to cenim. Jako se borim protiv starosti, te je svaka pohvala za izgled mala moja pobeda", ističe Tanja.

Kurir.rs/SuperŽena/Foto: Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track