ZA SVAKOGA PO NEŠTO: Pronađite idealnu ponudu među pristupačnim,a dobrim hotelima
Foto: Promo

ZA SVAKOGA PO NEŠTO: Pronađite idealnu ponudu među pristupačnim,a dobrim hotelima

Žena -

Sneg nas je iznenadio u martu, nakon što smo se već opustili u par prolećnih naleta sunca. Svi željno iščekujemo lepe i tople dane pravog proleća, a posebno godišnji odmor i odlazak na letovanje. Sa svojim prijateljima, porodicom ili partnerom već davno ste počeli da maštate, neko o peščanoj plaži, neko o leškarenju na suncu uz osvežavajuće napitke, a neko treći o odbojci na plaži ili ronjenju. Svako ima svoje želje, ali smo svi, takođe, veoma svesni i svojih mogućnosti. Dnevna sanjarenja se često rasprše zbog ovih ili onih razloga, a najčešće su u pitanju oni najsuroviji, finansijske prirode. Naravno da svi želimo da za novac koji odvojimo dobijemo očekivani kvalitet kako se dugo planirani i iščekivani odmor ne bi pretvorio u noćnu moru.

foto: Promo

Iz ponude turističke agencije 1 A Travel izdvajamo nekoliko hotela koje oni ističu kao najbolje prodavane u kategoriji pristupačnih.

Brojne pogodnosti i sadržaji za decu, raskošno zelenilo i blizina najveće peščane plaže na Malti, čine ovaj hotel savršenim mestom za porodični odmor, kada je ovo sredozemno ostrvce u pitanju. Sa druge strane, blizina javnog prevoza omogućava gostima Mellieha Bay Hotela 4* i da se upoznaju bolje sa samom destinacijom, ali vrate u svoj mirni hotel na odmor. Hotel poseduje svoju plažu na kojoj se nalazi bar. Hotel nudi uslugu polupansiona i all inclusive koncept.

foto: Promo

Kada je u pitanju Kipar, još jedno, doduše dosta veće ostrvo u Sredozemlju, u ovoj kategoriji hotela, ističe se šarmantan hotel u mestu Aja Napa - Nestor 4* . Uredan i jednostavan dizajn, koji vešto igra na žici između modernog i klasičnog kako bi se dopao svima. Prednost ovog hotela je što se nalazi u blizini centra Aja Nape, kao i blizu gradske plaže. Gosti se mogu odlučiti između usluge all inclusive ili polupansion usluge. Od dodatnih sadržaja, nekome će možda biti interesantno da poseti i saunu ili parno kupatilo, dok će drugi više vremena provesti na bazenima i sportskim terenima. Važno je da za svakog postoji nešto.

foto: Promo

Već svima omiljena Turska i u njoj životna i šarena Alanja takođe imaju jedan ovakav, sadržajan i zanimljiv hotel, koji je veoma omiljen putnicima iz naše zemlje. U pitanju je Monte Carlo Hotel 4* u Obi, na 1 km od Alanje. Hotel ima svoj deo na gradskoj, peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ne plaća dodatno oprema za boravak na plaži. Hotel nudi all inclusive uslugu i može se pohvaliti brojnim i raznovrsnim sadržajima svih vrsta.

foto: Promo

Možda i najslađe za kraj, ostalo je da pomenemo Egipat, Hurgadu prepunu kontrasta i simpatičan gradski hotel sa sjajnom, intimnom peščanom plažom – Elysees. Ovaj hotel za tri zvezdice, u potpunosti će vas iznenaditi lepim i urednim sobama, blizinom plaže, jednostavnim i vedrim pulsom gradske vreve. Hotel je posebno interesantan mladima, ali i svima koji se tako osećaju, prevashodno zbog svoje lokacije. Na gostima je da izaberu polupansion ukoliko žele da upoznaju i gastronomski aspekat Hurgade i Egipta, ili all inclusive uslugu ako su rešeni da se pošteno odmore.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track