SPREČITE OTICANJE ČLANAKA: Da li su obloge od kupusa i luka najbolje rešenje?
Foto: Promo

SPREČITE OTICANJE ČLANAKA: Da li su obloge od kupusa i luka najbolje rešenje?

Žena -

Da li vam članci stalno otiču, naročito kada krene toplo vreme? Da li vas to ometa da se normalno krećete? Da li zbog toga konstatno imate osećaj težine i nelagodnosti u nogama? Ne očajavajte iako vam ni jedan preparat koji ste do sada kupili nije pomogao. To ne znači da i dalje ne postoji nešto što vam može pomoći. Pitate se šta da je još ostalo da uradite? Pogledajte OVDE gde se krije rešenje!

Potrebno vam je nešto što će vam blago stegnuti članak, što će sprečiti da otiče i boli vas, što će vam omogućiti da se lakše krećete, da mirnije spavate. Ne, ne morate da držite kupus, luk i ostalo povrće na člancima i pritom trpite „mirise“ koji se šire. Postoji jednostavnije rešenje - Anti-Fatigue čarape za članke! Ove fantastične čarape protkane su nitima bakra, poboljšavaju cirkulaciju i sprečavaju da članci otiču. Vrlo su prijatne za nošenje i deo za prste je otvoren, što je pogodno kada su velike vrućine. A danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po AKCIJSKOJ ceni od 790 rsd!

foto: Promo

U pakovanju dolazi 1 par čarapa, a veličina je univerzalna. Podjednako odgovaraju i mušakrcima i ženama.

Iskoristite POPUST i poručite svoje Anti-Fatigue čarape po super ceni. Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track