BUDITE SAVRŠENO STILIZOVANE ZA MANJE OD 1.000 DINARA: Sjajne haljine i suknje za ovo proleće
Foto: Profimedia

Fenomenalna akcija

BUDITE SAVRŠENO STILIZOVANE ZA MANJE OD 1.000 DINARA: Sjajne haljine i suknje za ovo proleće

Žena -

Ukoliko pratite trend, i volite da ponesete suknju, ili haljinu koja je efektna, pogodna za nošenje u svim prilikama, a pri tom je njena cena ispod 1.000 rsd, pogledajte predloge koji će to ispuniti!

Kratke suknje sa štrasom su za kratko vreme osvojile modnu scenu. Suknja je dizajnirana u živopisnom tonu od vrhunskog lan pamuka. U obliku je suptilne A-linije, koja se završava taman na struku, tako da fino pristaje uz telo. Možete je upariti patikama za šik dnevnu kombinaciju ili sa cipelama na štiklu za večernji vamp izgled. Dostupna je u 3 boje, OVDE je možete poručiti za samo 550 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Ova mini buckle suknja, idealna je za svaku priliku, dizajnirana je od punijeg veoma interesantnog bogatog buckle materijala, koji je i više nego prijatan. Skunja blago prati Vašu liniju tela, pa je vrlo lako možete upariti sa patikama i helankama za šik dnevnu kombinaciju, ili sa cipelama na štiklu za večernje izlaske. Dostupna je u raznim dezenima i bojama. OVDE možete pogledati i poručiti ovaj model za samo 660 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Ovaj model je mnogim damama omiljen! U pitanju je kratka suknja sa širokim faltama koja se završava taman na struku, tako da fino pristaje uz telo. Dostupna u tri živopisne boje: pink, plavoj i žutoj. Budite romantične ovog proleća! Njena cena je 660 rsd, OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko volite duge suknje, imamo predlog za vas. Ova maksi suknja sa izazovnim izrezom duž čitave butine idealna je alternativa mini suknji, a nadmašuje je udobnošću. Gde god da odete, ova suknja će izmamiti poglede i pohvale na račun vašeg izgleda i stila. Materijal sadrži dosta likre i prilagođava se vašoj liniji. Dostupna je u dve boje. OVDE je možete poručiti, po ceni od 770 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko su vaš favorit haljine, uska rebrasta haljina je naš predlog. Napravljena je od fleksibilnog, rebrastog materijala koji ističe Vaše obline. Ima moderne izreze na ramenima i tri-četvrt rukave. Dostupna je u sivoj i bordo boji, za samo 880 rsd. OVDE je poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Idealna za ovo vreme je uska haljina sa naborima. Dostupna je u fenomenalnim bojama koje su hit sezone. Izuzetno ženstvena, dužine do tačno iznad kolena i bez rukava, može se kombinovati na hiljadu i jedan način. Podjednako je dobar izbor kako za posao, tako i za večernje koktele. Dizajnirana tako da ima nabore na struku, ova haljina ima elegantan pad i ističe figuru. Poručite je OVDE za 880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih stvari, po veoma pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track