Najnovije vesti

(VIDEO) SAZNAO DA ĆE POSTATI OTAC PO 4. PUT PA ZAKUKAO U NEVERICI: Trudna žena vrištala od smeha, muž panično trčao po kući - O GOSPODE, OPET PELENE?!
Foto: Printscreen

SUZE ĆE VAM POĆI

(VIDEO) SAZNAO DA ĆE POSTATI OTAC PO 4. PUT PA ZAKUKAO U NEVERICI: Trudna žena vrištala od smeha, muž panično trčao po kući - O GOSPODE, OPET PELENE?!

Žena

Iako većina žena očekuje da vest o drugom stanju izazove lavinu romantičnih gestova od muškarca, to nije uvek slučaj. Osim stanja šoka, straha, neizmerne ljubavi, sreće, pa i histerije, sve pomešano, neki muškarci poput gospodina iz videa posle nekoliko dece više i ne računaju na to da će u životu više ikada čuti te dve reči: "Trudna sam".

"Gde si nabavila ovaj test, u prodavnici šala? Imaš plavi marker! Plavi marker je negde, ovo nije istina... Ispravi ovo! Čekaj, čekaj, čekaj, draga... ovo je istina? O Bože, grudi me bole... leđa... sa strane me steže... O Gospode, pelene! Jesi li ozbiljna? Mo ne možemo ovo više da radimo, jer... Stari smo! Ja imam 38 godina, uskoro 39! Ne mogu da ustajem noću, ne mogu... Čekaj, čekaj, jesi li pozajmila od nekoga ovaj test? Zašto mi se smeješ? ...Šta ćemo da radimo sada?" reakcija je supruga koji posle troje dece nije ni sanjao da će njegova porodica dobiti još jednog člana.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) 2 DANA DO VENČANJA, A KUM NE MOŽE DA UĐE U KOŠULJU! Genijalan filmić o NADČOVEČANSKOM NAPORU da ekspresno smrša!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...