ČARAPE KOJE MENJAJU, A NE MENJAJU SE: Obula je ove čarape na 20 min i pogledajte šta joj se desilo!
Foto: Promo

ČARAPE KOJE MENJAJU, A NE MENJAJU SE: Obula je ove čarape na 20 min i pogledajte šta joj se desilo!

Žena -

Jelena (28) je neko ko obožava da isprobava najrazličitije beauty proizvode. Sa suvim petama je uvek kuburila, a nakon nošenja ovih čarapa je ostala u šoku kad je videla šta joj se desilo sa nogama – pogledajte OVDE.

Konačno ćete moći da uštedite novac, a da ipak imate nežne pete. Sada su dovoljne SPA GEL čarape! Ne, to nisu obične čarape – u pitanju su specijalne čarape koje ćete obožavati iz više razloga: neverovatno su mekane i prijatne za nošenje, omekšavaju kožu peta zahvaljujući GELU kojim su obložene iznutra i plus što se nude u predivnim umirujućim bojama. Još jedan od razloga da ih volite jeste taj što ne morate ništa drugo da radite osim da ih svakog dana obujete na 20ak minuta, a balzam koji je u njima će učiniti svoje. A danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po SUPER SNIŽENOJ CENI od samo 990 rsd!

foto: Promo

Ove čarape su specijalne jer u sebi imaju gel i eterična ulja koja čine da koža stopala bude mekša i nežnija. Rok trajanja SPA GEL ČARAPA je oko 2 meseca ako ih nosite svakodnevno 20 min dnevno. Preporučuje se nošenje neposredno posle kupanja kada je koža pod utiskom vode već malo omekša.

Iskoristite AKCIJU i naručite Spa Gel čarape po EXTRA CENI! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track