(VIDEO) NEOBIČAN PAR IZ BOSNE: Ona je starija od muža 30 godina, obožavaju se, a evo šta su sve zajedno preživeli!
Foto: Printscreen/Youtube

UPOZNALI SE NA POSLU

(VIDEO) NEOBIČAN PAR IZ BOSNE: Ona je starija od muža 30 godina, obožavaju se, a evo šta su sve zajedno preživeli!

Žena -

Bisera Musić-Ferhatović i njen suprug Ervin su neobičan par iz naselja Sofa kod Viteza, koji svojom ljubavlju i slogom privlače pažnju svih svojih suseda.

Zanimljiva zajednica dvoje supružnika, koji ruše predrasude, pokazuje da godine zaista nisu važne kada je reč o ljubavi.

"Ja sam prvo radila na građevini u Zenici, onda sam radila u rudniku, a odatle sam prešla u Železaru. Brala sam kamenje iz ćumura u rudniku dve godine i tu mi je najbolje bilo. Iz Železare sam ponovo otišla na građevinu i tada sam udala za Ervina, nakon čega sam otišla u komunalno preduzeće, gde sam i penziju zaradila", priča Bisera.

Ističe kako joj je s mužem u braku odlično, iako je među njima velika razlika u godinama.

foto: Printscreen/Youtube

"S mužem mi je super. Jeste da je on mlađi, ja sam starija. On je bio bolestan, izgubio je nogu u ratu i ja sam mu je izlečila nekim travama. Fino živimo, imamo penziju, a godine nisu važne, važno je da se poštujemo. On je puno mlađi od mene, ali ne traži nikog. Mi smo 35 godina zajedno", dodaje Bisera.

Pojašnjava i kako su zajedno živeli u Francuskoj neko vreme, ali su se onda vratili u BiH, u selo koje im, kako kaže, pruža idiličan život.

"Živimo fino i ja sam zaista zadovoljan svojom suprugom. Mi smo preživeli mnogo toga, ja sam oslabio mnogo, ali Bisera se dobro drži i nama ne smetaju godine nimalo. Nismo na to uopšte mislili kada smo se upoznali", zaključuje njen muž Ervin.

"Mi smo radili zajedno, ja sam iza sebe imao propali brak, sudbina valjda", rekao je on.

Kurir.rs/radiosarajevo.ba, Foto: Printscreen/Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BOSANAC VABI KAMILU KAO KRAVU! Spremite se za smeh do suza!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track