DREAM WORLD HOTELI U SIDEU: Svet snova u hotelima na Antalijskoj rivijeri!
Foto: Promo

DREAM WORLD HOTELI U SIDEU: Svet snova u hotelima na Antalijskoj rivijeri!

Žena -

Na 75 kilometara od aerodroma u Antaliji, nalazi se Side antički grad neprocenljive lepote. Širom sveta, među ljubiteljima putovanja, poznat je čuveni zalazak sunca gledan iz podnožja Apolonovog hrama u Sideu. Ne samo tragovi antičke, već i još dvanaest drugih civilizacija je ostavilo ponešto od svojih tekovina u ovom lepom i mirnom gradu koji je ime dobio po isto tako fantastičnom voću – naru. U zaleđu rta na kome se nalaze ostaci antičke civilizacije, razvio se moderan Side sa desetinama hotela,odmarališta, restorana i kafića. Na samo 4 km od centra grada nalazi se mesto Manavgat sa istoimenim vodopadima, mesto za izlete koje je nezaobilazno za sve turist ekoji dolaze da posete Side.

foto: Promo

U Sideu se nalaze tri hotela iz lanca Dream World, a svaki od njih je na neki način prilagođen određenom tržištu i potrebama svojih gostiju.

foto: Promo

Hotel Dream World Resort and Spa 5* nalazi se na oko 60 km od aerodroma u Antaliji, a na samo 6 km od centra Sidea. Peščana plaža, u posedu hotela, nalazi se na samo 350m udaljenosti od hotela. Preko puta hotela se nalazi stajalište čuvenih dolmoša, pa je poseta starom centru grada veoma jednostavna. Hotel predstavlja odličan izbor ukoliko putujete sa decom. Za decu je obezbeđen poseban meni u glavnom restoranu, odvojen deo na bazenu, igralište i dečiji klub za zabavu i animaciju. Svakako, deca vole i peščane plaše, baš kakvu ima i ovaj hotel, a na kojoj je za goste hotela besplatna upotreba peškira, suncobrana, ležaljki i dušeka. Do plaže veoma često saobraća i šatl autobus.

foto: Promo

Dream World Aqua 5* je relativno skoro otvoren hotel (2015.godina) na sličnoj lokaciji kao i prethodno pomenuti hotel. Usluga u hotelu se bazira na All Inclusive konceptu i po principu samoposluživanja. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju još četiri a la carte restorana – turski, italijanski, kineski i riblji. Kako mu samo ime kaže, hotel je prepun sadržaja za zabavu na bazenima i u vodi. Osim klasičnih bazena – otvorenog i zatvorenog, tu je i bazen sa toboganima, ali i relax bazen. U hotelu postoji i Spa & wellness centar u kojem je gostima na raspolaganju sauna i hamam (tursko kupatilo).

foto: Promo

Najnoviji iz lanca Dream World, hotel Dream World Hill 5* otvoren je u aprilu 2017. godine, moderno opremljen i idealan za miran i harmoničan odmor. Plaža hotela je takođe peščana i suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju još i tri a la carte restorana. Usluga u hotelu je All Inclusive, a ishrana na principu samoposluživanja. Za decu je obezbeđen odvojen deo bazena i poseban dečiji meni u restoranu, kao i animacije u toku dana i večeri. Hotel poseduje otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa sedam tobogana za zabavu i relax bazen za opuštanje gde je pristup omogućen samo osobama starijim od 17 godina. Tu je i Spa centar za one koji preferiraju opuštanje u turskom kupatilu ili sauni.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Sva tri hotela, kao i brojni drugi hoteli u Sideu ali i na drugim destinacijama u Turskoj, Egiptu ,Malti i Kipru nalaze se u ponudi turističke agencije 1 A Travel

čiji će vam ljubazni radnici svesrdno pomoći da se odlučite za onaj koji je za vas idealan.

(Promo / tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track