OPADA VAM KOSA? Pogledajte najbollji trik za prikrivanje proređene kose!
Foto: Promo

OPADA VAM KOSA? Pogledajte najbollji trik za prikrivanje proređene kose!

Žena -

Želite da izgledate privlačno , ali mislite da je to sa proređenom kosom nemoguće? Zimi ste to uspevali da prekrijete modernim kapama, ali sada se osećate krajnje nesigurno? Pogledajte OVDE šta će vam pomoći da vratite samopouzdanje i nekadašnji izgled!

Mnogi koji su ih probali kažu da ništa fantastičnije nisu koristili u ove svrhe – DEXE FIBERI! U pitanju su mikrofiber vlakna koja podsećaju na izuzetno sitne dlačica kose. Posipaju se po onim delovima gde je kosa proređena, a potom se fiksiraju najobičnijim lakom za kosu. Mogu da stoje do sledećeg pranja kose (ako perete kosu makar 1 nedeljno). U pakovanju ima dovoljno za oko 70ak nanošenja. Danas su DEXE FIBERI ponovo na SNIŽENJU, pa iskoristite ovu priliku i poručite ih ODMAH za 2690 rsd na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

foto: Promo

Važno je napomenuti da Dexe Fiber vlakna ne obnavljaju niti pospešuju rast nove kose. Ona služe da zakamufliraju one delove gde se kosa proredila. Pogledajte kako se lako nanose i kakav rezultat daju:

DEXE FIBERE možete poručiti u jednoj od dve ponuđene boje: crnoj ili tamno braon. Možete ih poručiti online OVDE ili putem telefona na 011/6 888 999.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track