IDEALNO ZA DIJABETIČARE: Čarape koje greju, a u kojima nije vrućina!
Foto: Promo

IDEALNO ZA DIJABETIČARE: Čarape koje greju, a u kojima nije vrućina!

Žena -

Problemi sa cirkulacijom ne biraju godišnje doba. No, ipak nije prijatno nositi predebele čarape tokom toplih dana iako su vam noge hladne. Na svu sreću postoji rešenje – pogledajte OVDE.

Iako možda niste znali, aluminijum značajno može da utiče na cirkulaciju. Zamislite kako bi bilo dobro da postoji komad odeće kroz koji bi bila protkana aluminijumska vlakna? I postoji – Alu Sox čarape za cirkulaciju! Ovo je jedan od boljih izuma za sve one sa lošom cirkulacijom, naročito za dijabetičare. Zašto? Nisu debele, a ipak zbog vlakana od aluminijuma sjajno greju. No, ne više od potrebnog. Takođe pozitivno utiču na vlažnost kože, te sprečavaju pojavu žuljeva, kurjih očiju, kožnih infekcija, ali i urastanje noktiju. No, svakako ih mogu nositi i ostali bezobzira na uzrok loše cirkulacije. A danas ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po znatno SNIŽENOJ CENI za 1990 rsd!

foto: Promo

Rastegljive su, mekane, vrlo prijatne i u obući i dok na nogama imate samo njih. S obzirom da su rastegljive, veličina je univerzalna, a odgovaraju i muškarcima i ženama.

Iskoristite POPUST i već danas poručite svoj par ALU SOX čarapa OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track