Najnovije vesti

DOKTORI SAVETUJU: Specijalni toplotni pojas za donji deo leđa po specijalnoj ceni!
Foto: Promo

DOKTORI SAVETUJU: Specijalni toplotni pojas za donji deo leđa po specijalnoj ceni!

Žena

Bol u donjem delu leđa može značajno uticati na kvalitet svakodnevnog života, pa zbog toga doktori savetuju nošenje nečega što će blago stegnuti ovaj deo tela i utopliti ga. Pojas koji se OVDE nudi je upravo takav, ima u sebi magnete i PLUS je na SUPER POPUSTU!

 

Ovaj fantastični toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa prijatno steže donji deo leđa i tako smanjuje bolove u lumbalnom delu, a magneti koje u sebi sadrži dodatno doprinose poboljšanju. Gotovo da je i neprimetan ispod odeće, pa ga možete nositi na poslu, u šetnji, gde god poželite. Materijal je vrlo prijatan za nošenje i ima rupice koje dozvoljavaju koži da diše. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po AKCIJSKOJ CENI!

 

foto: Promo

Toplotni pojas je lako održavati: dovoljno je nežno ga prebrisati vlažnom krpom nakon svakog korišćenja. Širina pojasa je 16 cm, dok je dužina 110 cm.

 

Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i kupite svoj toplotni pojas sa magnetima za donji deo leđa po super ceni! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

 

( Promo tekst - Foto: Promo )

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...