STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG! SVIMA JAVNO ZAPUŠILA USTA: Znate, sve ONE završe sa ćelavom sirovinom iz Nemačke... ZAPITAJTE SE KOLIKO STE LICEMERNE!
Foto: Profimedia

OBJASNILA SVOJE STAVOVE

STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG! SVIMA JAVNO ZAPUŠILA USTA: Znate, sve ONE završe sa ćelavom sirovinom iz Nemačke... ZAPITAJTE SE KOLIKO STE LICEMERNE!

Žena -

Nakon iskrenog mišljenja koje je jedna devojka iz Sarajeva objavila, podigla se velika prašina. Mnogi su je nazvali sponzorušom i ostavljali joj razne druge komentare u koje ona nije mogla da poveruje da su joj upućeni, posebno od strane devojaka.

Iz tog razloga, ona se još jednom obratila javnosti, kako bi objasnila svoje stavove.

"Dužna sam da svima objasnim i odgovorim na silne komentare kojima sam bila izlozena. Znate, nisam se ja osećala nimalo uvređeno kada ste se kao zmije otrovnice (devojke, uglavnom) satili na mene, prozivajući me sponzorusom. Jasno sam u svojoj objavi dala do znanja da ne želim prosečnog momka za sebe, a momak koji sa svojih 27 godina radi kao skladištar u Bingu je upravo to, prosečan. Kao što je i za svaku normalnu devojku, bilo u Sarajevu ili negde drugo prosečan i običan. I nije privlačan. Takvi tipovi jedva da su sposobni da se brinu o sebi, a kamoli o nekome drugom, ili eventualno budućoj porodici.

Ja studiram medicinu, dajem sve u roku, ambiciozna sam i imam visoke zahteve i standarde. Znam da vredim i shodno tome trazim takvog muškarca. Najgrlatije devojke koje su mi pisale najuvredljivije komentare govoreći mi da sam ku.va, dro.a, fuk.a, su upravo najveće sponzoruše, samo su premazane sa hiljadu boja i prave se fine. A u principu, takve su najperfidnije, najproračunatije i najgore. Takvim devojkama najidealniji muškarac je razočarani Francuz koji visi na socijali, izgleda. Ali svo ovo njihovo pisanje vredi samo u teoriji, a u praksi nikako.

Sve ove devojke (sramota za ženski rod kakve su mi komentare pisale) su u stvarnosti najveće oportunistkinje koje na sva zvona pričaju da veruju u kokuznu ljubav, da im sve može pružiti neko kome je životna ambicija da radi doveka u skladištu, da im je muškarac po meri znojavi i pogrbljeni čovek koji nosa pakete u Bingu za sitniš, koji je jedva dovoljan da i on sam preživi mesec. Sve one tako pričaju kad u virtualnom svetu treba popljuvati nekoga ko je samo želeo da bude iskren. A u realnom svetu, sve ove devojke računaju i kalkulišu ko im je bolja prilika, uveče kad se osame, smišljaju taktiku kako da pronađu nekog sa dobrim pasošem i sa besnom mašinom i dobrim poslom, da mogu da se uvale i obezbede za čitav svoj život.

Takve romantične duse što propagiraju da se može živeti od lažnih emocija, patetične romantike i uvelih ruža su najveće sponzoruse i takve uglavnom najbolje prođu u životu. A to što one rade se zove licemjerje, što je najgora ljudska osobina. Nisam videla u Bingu da za kasom radi neka moćna Instagram manekenka, mahom su to sve devojke i žene koje su obični prosek. I niko se i ne lakata za te devojke, jer nisu nimalo privlačne. I onda se ovde nađu neke precenjene Fejsbuk persone koje žele da mi dele neke životne lekcije, a pritom i ne znaju koliko su površne i iritantne.

Zapitajte se devojke, koliko ste licemerne u svojim komentarima, a svaka od vas želi da ima pored sebe momka koji će joj obezbediti sve u životu, a na vama je da budete samo lepe i zavodljive? Nijedna od vas ne bi da se vozi u Golfu dvojci i da živi od 500 maraka mesečno sa mužem koji lomi leđa u skladištu Binga? Znate, u teoriji, sve one padaju na orošene ruže, na svežu romantiku, na dubokoumne stihove Balaševića, na Oliverov setni pogled ka morskoj pučini, dok u praksi završe sa ćelavom i debelom sirovinom iz Nemacke, koji vozi besnog Audija i dan danas za dnevno poštovanje sam sebi kopa i čačka nos. Nemojte biti licemerni", napisala je ona.

(Kurir.rs/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track