BILA JE SIGURNA DA JE PRONAŠLA SVOJU LJUBAV: A onda je ušla u restoran i zatekla ga sa drugom! Rekao joj je OVE UŽASNE REČI! SLEDILA SE!
Foto: Printscreen Fejsbuk

nije ni slutila

BILA JE SIGURNA DA JE PRONAŠLA SVOJU LJUBAV: A onda je ušla u restoran i zatekla ga sa drugom! Rekao joj je OVE UŽASNE REČI! SLEDILA SE!

Žena -

Korina Fos (21) iz Minesote bila je sigurna da je pronašla ljubav svog života, ali nije ni slutila da će se desiti neočekivani obrt.

Naime, bila je u osmomesečnoj vezi, a sa svojim izbranikom je otpočela i zajednički život. Međutim, tada jednog jutra dok je bila na poslu, telefonom ju je pozvao prijatelj. Rekao joj je da se što pre pojavi u jednom restoranu u centru grada.

Na pitanje zašto, bez uvijanja joj je objasnio da njen dečko upravo tamo trenutno ruča sa drugom devojkom.

Bez odlaganja se Korina uputila u restoran, rekavši na poslu da joj je nešto iskrslo.

Stigla je i zaista je videla golupčiće na licu mesta.

"Kada sam stigla, njih dvoje su u potpunom miru jeli. Bila sam van sebe", preovladavala je zbunjenost, ali još gomila drugih osećanja. Prišla sam im, jer sam morala da nešto preduzmem. Kada sam ga pitala zašto mi je to uradio, nasmešio mi se i potpuno mirno mi rekao "Moraš da odeš". Sve vreme se smešio što me je dodatno izluđivalo. Devojci je bilo neprijatno pa je sve vreme gledala u svoj telefon, rekla je Korina, a zatim nastavila:

"Njegov bezobrazluk me je toliko izveo iz takta da sam rešila da samu sebe ponizim pred celim gradom. Tako besna, ponižena i izdana, adrenalin mi je navro u glavu i izlila sam vodu na njega a potom mu čašu bacila u lice".

Kako kaže, imala je želju da isto to uradi i devojci jer, kako je to mali grad, poznavali su se međusobno i devojka je znala da je on zauzet. Međutim, suzdržala se.

"Nakon što sam ga polila vodom, izletela sam uplakana iz restorana. Prijatelji me teše da sam dobro postupila, i sva sreća da imam njih pa mi nije toliko teško zbog raskida i prevare. Nikad mu se neću vratiti, nikad", priča ova devojka.

Ona je, zaključuje, iste te večeri pokupila stvari iz stana i zvanično raskinula vezu tim postupkom.

"I dalje čekam zvaničan kraj jer sam za sada samo pokupila najnužnije stvari. Ipak, sav nameštaj je moj pa ću svakako morati da se vratim da i to uzmem", kaže ona.

Kurir.rs/Unilad/Foto: Printscreen Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track