ŽENE U ŠOKU! INJEKCIJE ZA MRŠAVLJENJE SKIDAJU SALO: Kako se rešiti brzo masnih naslaga bez dijete
Foto: Shutterstock

Haos na Internetu zbog novog trenda

ŽENE U ŠOKU! INJEKCIJE ZA MRŠAVLJENJE SKIDAJU SALO: Kako se rešiti brzo masnih naslaga bez dijete

Žena -

Žene je šokirala vest da mogu da skinu salo sa stomaka bez dijete i vežbanja, a da li biste vi probale injekcije za mršavljenje, piše Lepa & Srećna.

Masne naslage u predelu stomaka mogu da budu uzrok za različita oboljenja kao što su dijabetes i određeni vidovi karcinoma. Takođe, mnoge žene uprkos zdravoj ishrani i vežbanju teško uspevaju da skinu ružno i nezdravo salo. Nedavna istraživanja dokazuju da ubrizgavanje injekcija gasa ugljen dioksida može da pomogne u skidanju masnih naslaga.

Ubrizgavanje ugljen dioksida se naziva još i karboksiterapija i sve više žena širom sveta su zainteresovane za ovaj tretman. Prednost ove terapije jeste što ne ostaju ožiljci i zahvat nije operativan, za razliku od plastičnih operacija za mršavljenje. Veruje se da ugljen dioksid donosi promene u mikrocirkulaciji i uništava masne ćelije. Istraživači ističu da je ovaj tretman jeftin i bezbedan, ali da za sada ne daje brze i dugotrajne rezultate. Ova vrsta injekcije za mršavljenje još uvek nije u potpunosti ispitana, ali mnogi stručnjaci za lepotu očekuju da će postati veliki trend među ženama.

PROČITAJTE JOŠ:

OVE 3 STVARI URADITE VEĆ DANAS I VIŠE NEĆETE BITI DEBELI

ŽENA KOJA JE USPELA DA SMRŠA 30 KG OTKRIVA TRIK

POČELA JE DA JEDE VIŠE OVE HRANE I SMRŠALA JE 80 KILOGRAMA

(Kurir.rs/Lepa & Srećna - Foto: Shutterstock )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track