SAVETI ZA ŠTEDNJU: Kako da uštedite na struji, a da se ne odreknete svetla?
Foto: Promo

SAVETI ZA ŠTEDNJU: Kako da uštedite na struji, a da se ne odreknete svetla?

Žena -

Mislite da je nemoguće uštedeti na svetlu? Da, neophodno vam je i ne, ne morate da ga se odreknete da biste sačuvali koji dinar više u džepu. Pogledajte OVDE šta treba da uradite!

Ono što treba gotovo svakoj kući (i ništa ređe različitim skladištima, magacinima) jeste sijalica koja će detektovati pokret i, umesto da radi non-stop, paliti se samo kada je to potrebno. Baš takva je i Light Angel svetiljka - LED svetiljka sa senzorom koji detektuje pokret na udaljenosti do čak 5 metara. Posle 30 sekundi se isključuje. Radi na baterije (koje se neće mnogo trošiti s obzirom da ne radi non-stop), a za podlogu se lepi ili, što je bolje i sigurnije, pričvršćuje šrafovima. Može se koristiti unutra ili napolju i lako skinuti kada dođe zima. A danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 1190 rsd!

foto: Promo

Ima u sebi 7 sijalica i uglavnom je postavljaju iznad ulaznih vrata, uz stepenice ili hodnik, u tamnim delovima dvorišta. Praktično je imati je i u ormanu kako biste se lakši snašli među garderobom dok u prostoriji neko spava i ne želite da ga budite jačim svetlom.

foto: Promo

Poručite danas po HIT CENI svoju LED sijalicu sa senzorom pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track