CEO DAN JE GOLA, JEDE DIREKTNO SA ZEMLJE, A BRIJAČ NE KORISTI: Devojka odlučila da živi u džungli, a evo koliko novca je uštedela! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PROMENILA ŽIVOT

CEO DAN JE GOLA, JEDE DIREKTNO SA ZEMLJE, A BRIJAČ NE KORISTI: Devojka odlučila da živi u džungli, a evo koliko novca je uštedela! (FOTO)

Žena -

Australijska blogerka poznata pod imenom Banana Girl rešila je da napusti gradski život i preseli se u džunglu u Južnoj Americi.

Sada jede prirodnu hranu, ne depilira se i ne šminka, i kaže da je za šest meseci uštedela više od 4.000 dolara.

Pre dvanaest meseci blogerka Banana Girl je zajedno sa svojim partnerom pobegla od civilizacije i otpočela život u južnoameričkoj džungli. Poznata kao zagovornik veganske ishrane, kontroverzna blogerka danas deli na svojim društvenim mrežama savete iz oblasti ishrane, ali i fotografije bez šminke i garderobe, a sve kako bi objasnila zašto uživa u ovom načinu života. Ne samo da je dobila priliku da gaji svoje voće u šumi, već je uštedela više od 4.000 dolara odustajući od brijača, šminke i šampona.

"Da li ću biti gola na svakoj fotografiji? Da, gola sam u šumi. Oslobođena garderobe, brendova, cipela, šminke, brijanja. Sada se osećam dobro", napisala je pored provokativne fotografije. Kako kaže, razlog zašto je promenila svoj životni stil je duboki psihološki stres, koji je slabio njen organizam. "Bila sam premorena radeći svakog dana od devet ujutro do pet po podne. Zvuk alarma, odevanje za posao, šminkanje lica kako bih se uklopila u masu, obuvanje visokih štikli, i lažan osmeh za druge ljude... Umorio me je ovakav način života, radeći za drugog koji se bogati. Možda najgore, bilo mi je dosadno... To jutro odlučila sam da se oslobodim ropstva", objašnjava veganka.

Žena koja sada živi u džungli tvrdi da je tek kada je posetila Ameriku i započela novu etapu svog života konačno osetila radost, sa novim partnerom, okruženjem, kao i novim izazovima. Osim što je gotovo celog dana gola, ona se hrani organskim voćem i povrćem direktno sa zemlje. Kupa se na monsunskim kišama i pije vodu iz potoka.

Kurir.rs/B92, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja