HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR ŠALJE OBILJE: Ako imate ovakav plan, očekuje vas novac i vatrena strast
Foto: Profimedia

Budućnost o kojoj sanjate

HOROSKOP OTKRIVA KOME SVEMIR ŠALJE OBILJE: Ako imate ovakav plan, očekuje vas novac i vatrena strast

Žena -

Dnevni horoskop - Mesec u Vodolii u opoziciji je sa Merkurom u Lavu, što znači da nam Univerzum danas šalje duhovne darove i jaku intuiciju, ali ipak budite pažljivi pri donošenju odluka koje vam mogu okrenuti život naglavačke, piše Lovesensa.

Zvezde su odlučile da će rođenima u znaku Lava sudbina danas doneti sate pune romantičnih trenutaka i nežnosti koja greje srce. Želećete ceo dan da provedete sa partnerom. Ako ste dugo u vezi, ne zaboravite da romantikom zasladite i iskrenim razgovorima osvežite svoju ljubavnu priču. Ako svakodnevno podsećate jedno drugo koliko se volite i poštujete, za vašu ljubav ne postoje prepreke i strah.

Ovo je dan za praštanje i obnavljanje veza iz prošlosti. Prijatelji i porodica poklanjaju vam svu ljubav i pažnju, a ako ste planirali da se pomirite sa nekim, oprostite ili zaboravite, danas je pravo vreme da taj korak napravite. Na poslu ćete imati savršenu komunikaciju sa kolegama, pa ako radite u timu očekuje vas veliki uspeh. Finansijska situacija je stabilna i imate odličan plan kako da privučete enerigiju obilja. Imate puno energije, samo nastavite da se hranite zdravo.

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DANAS

KAKO DA BUDETE ZADOVOLJNI SVOJIM TELOM BEZ MRŠAVLJENJA

KAKO DA NAPRAVITE KRISTALNI ELIKSIR ZA PRIVLAČENJE RADOSTI

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop 30.06.2018

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track