NEPOGREŠIV IZBOR: Za sve one koji žele da letuju u Antaliji i ljubitelji su suptilnog luksuza
Foto: Promo

NEPOGREŠIV IZBOR: Za sve one koji žele da letuju u Antaliji i ljubitelji su suptilnog luksuza

Žena -

Na samo desetak kilometara od centra Antalije , a isto toliko i od samog aerodroma nalazi se hotel Titanic Beach Lara 5* koji se u svakom pogledu ističe kvalitetom i jednostavnim, suptilnim luksuzom. Hotel je renoviran 2014. godine čime je već prestižan imidž podignut na jedan novi, viši nivo čime je i starim,a i novim gostima je stavljeno na znanje da se o njihovim najdragocenijim danima u godini vodi briga.

foto: Promo

Interesantno je i mladima i starijima da je glavna zgrada zaista napravljena u obliku velelepnog broda, pa hotel u potpunosti opravdava svoje ime i usput jako uveseljava i fascinira svoje najmlađe goste. U aneks zgradi, pored, nalaze se porodične sobe koje mogu imati divan pogled na more. Hotel Titanic Beach Lara 5* posebno može biti ponosan na svoju gastronomsku ponudu. Osim glavnog restorana, u kom se po principu samoposluživanja goste posetioci hotela i korisnici Ultra All Inclusive usluge, hotel raspolaže sa još tri a la carte restorana , snack restoranom, poslastičarnicom i brojnim barovima. Apsolutno nije fraza da će vam biti teško da se opredelite šta ćete za koji obrok i kog dana odabrati, u širokoj ponudi preukusnog menija švedskog stola. Utisci posetilaca ovog raskošnog hotela govore upravo tako. Veoma ukusna hrana, sveža i poslužena na izuzetno lep način. Čak i za one kojima je ovaj vid uživanja, uskraćen na određeni način, hotel je odvojeio malo svoje pažnje. Poseban meni postoji za dijabetičare ili one koji su na nekom specijalnom režimu ishrane. Važno je samo prilikom rezervacije napomenuti hotelu takvu činjenicu.

foto: Promo

Naravno, i tu se mislilo na najmlađe, pa je tako hotel za njih obezbedio i dečiji bife i meni. To nije sve kada su mališani u pitanju. Hotel ima i dečiji klub, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, akva park i igralište. Svakako, vaša deca će posebno uživati u sjajnoj, prostranoj plaži hotela, nakojoj se sam hotel i nalazi. U pitanju je blizu 200m divnog, sitnog peska, koji je pravo uživanje za stopala, kada ga ugreje letnje sunce. Za goste hotela, korišćenje peškira, suncobrana, ležaljki i dušeka je besplatno, dok se posebno doplaćuje samo uživanje u privatnim paviljonima na plaži. Moožda jeste dodatni trošak, ali svakako je izuzetno uživanje, leškarenje na ležaljkama u šarenoj hladovini, dok se fine tkanine sa baldahina vijore na nežnom morskom vetru. Kad je bal, nek je sa baldahinima, zar ne?

foto: Promo

Osim svega navedenog, i očekivano dobro i sa ukusom opremljenih soba, gosti hotela Titanic Beach Lara 5* mogu u toku svog boravka koristiti veliki akva park sa toboganima, brojne bazene različitog tipa, đakuzi, raznim sportovima na vodi ili kopnu, u dnevnoj i večernjoj animaciji prilagođenoj različitim uzrastima.

foto: Promo

Ukoliko je vaš izbor ove godine Turska i Antalija , nikako nećete pogrešiti ako se odlučite da sa porodicom provedete odmor u ovom hotelu. Za detaljne informacije o ovom, ali i drugim hotelima iz ponude turističke agencije 1 A Travel možete se uputiti na zvaničnom sajtu.

foto: Promo

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track