PRISUSTVOVAO JE POROĐAJU SVOJE ŽENE I PLAKAO KAO KIŠA: Svi su mislili da lije suze radosnice zbog sina, ali PRAVI RAZLOG će vas DUBOKO dirnuti! (FOTO)
Foto: Printscreen Fejsbuk

raznežio svet

PRISUSTVOVAO JE POROĐAJU SVOJE ŽENE I PLAKAO KAO KIŠA: Svi su mislili da lije suze radosnice zbog sina, ali PRAVI RAZLOG će vas DUBOKO dirnuti! (FOTO)

Žena -

Rođenje deteta je veliki događaj za roditelje koji izaziva buru emocija, a suze jednog oca raznežile su svet.

Mama koja se porađala patila je od stanja Hipermezis Gravidarum koje prati nesnosna i stalna mučnina, povraćanje, gubitak težine i poremećaj elektrolita, a njen muž se nije odvajao od nje.

Sve vreme je uz nju, čak i kada je 4 puta bila hospitalizovana tokom trudnoće.

Fotograf Kristi Perez je prisustvovala porođaju i fotografisala je oca koji je plakao kada je njegov sin došao na svet, ali to nije bio razlog zbog koga je on plakao. Ovaj slučaj bio je drugačiji i za nju jer je klijent bila njena mlađa sestra.

"Ona je stalno bila u bolovima. Mogla je da umre dok je nosila bebu u stomaku. Nije bilo upozorenja da će tokom trudnoće bolovati od Hipermezis Gravidaruma, a ja sam je posmatrala kako se bori i posvećuje svoj život nekoem ko je u potpunosti nevin. Posmatrala sam i njenog muža koji je bio bespomoćan dok je gledao kako se njegova žena skoro godinu dana muči", rekla je ona.

On ju je posmatrao kako mršavi jer je u trudnoći izgubila skoro 14 kilograma, bez bilo kakve mogućnosti da joj pomogne zbog stanj u kome je bila. Zbog dehidtratacije je bila hospitalizovana 4 puta tokom trudnoće. Jeo je na tremu ispred kuće ili na stepenicama toliko puta da više ne može ni da izbroji jer je i najmanji miris hrane kod nje izazivao nagon za povraćanje.

Nakon toliko meseci pružanja podrške on je bio uz nju i tokom porođaja, a kristi je fotografisala i njegove suze. Razlog zbog kog je plakao raznežio je i nas.

"Počeo je ponovo da plače i rekao mi je da je to prvi put da je vidi da se smeje posle 10 meseci. Muškarci, molim vas da razumete koliko empatija može da bude jaka i važna. Sve te majke koje su imale traumatične trdunoće, a opet nalaze razlog da se smeju... Hvala vam što ste se žrtvovale i iznele trudnoću, rodile vašu preslatku decu. To nije nimalo lak zadatak", rekla je Kristi.

Kurir.rs/BoredPanda/Foto: Printscreen Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track