Najnovije vesti

SMANJITE MOGUĆNOST KARDIOVASKULARNIH TEGOBA: Dva efikasna načina za preventivnu kontrolu
Foto: Profimedia

Efikasna rešenja

SMANJITE MOGUĆNOST KARDIOVASKULARNIH TEGOBA: Dva efikasna načina za preventivnu kontrolu

Žena

Merenje krvnog pritiska je način za sprovođenje preventivne kontrole. Na ovaj način, značajno se smanjuje mogućnost neželjenih kardiovaskularnih bolesti. Preventiva je veoma važna, jer danas u Srbiji skoro polovina stanovništva ima problema sa hipertenzijom. Ukoliko se ne kontroliše, povišen pritisak može uzrokovati mnoge bolesti. Osim što je važna provera istog, takođe je bitno i da se pravilno i precizno izmeri, kako bi ste imali pravu sliku o vašem zdravlju.

Auron aparati nove generacije merenje krvnog pritiska čine ugodnim i pouzdanim. Nova tehnologija kojom aparat meri dok pumpa omogućava brže, prijatnije i preciznije merenje. Uz napredni detektor nepravilnog pulsa, Auron aparati iz nove serije kreirani su da bi vam omogućili da o svom krvnom pritisku brinete na lak i jednostavan način. Ovaj model Auron TMB1117 je za zglob ruke, ima veliku manžetnu 13,5×21,5 cm, SZO* indikator kategorije rizika i indikator nepravilnog srčanog ritma. Njegova cena je 4200 rsd, OVDE ga možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Garancija je 3 godine, a dostava je besplatna.

foto: Promo

Nadlaktični model AURON TMB1112 je sjajan aparat uz koji dobijate i adapter. Meri pritisak veoma precizno i brzo. Njegova prednost je i u velikom ekranu i brojevima, za lakše čitanje. Sadrži indikator kategorije rizika i indikator nepravilnog srčanog ritma. Memoriše 60 rezultata i ima veliku manžetnu - 22 – 42cm. Njegova cena je 5400 rsd, OVDE ga možete poručiti odmah, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Garancija je 3 godine, a dostava je besplatna.

foto: Promo

Još sjajnih proizvoda, po promo cenama, možete OVDE pronaći.

Promo

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...