Najnovije vesti

ITALIJANSKA OBUĆA: 100 % kožne kvalitetne mokasine za sve generacije!
Foto: Promo

Sjajna ponuda

ITALIJANSKA OBUĆA: 100 % kožne kvalitetne mokasine za sve generacije!

Žena

Apsolutni hit ove godine jesu mokasine! Osim što su odličnog dizajna, one su sjajan izbor kada su svi stilovi oblačenja u pitanju. Pogodne su za sve generacije, a pravi muškarci znaju da su najbolje one, koje su od 100% prave kože i iz Italije - jer je ova zemlja po pitanju obuće simbol kvaliteta i dobrog dizajna. Pogledajte sjajne predloge, sa kojima sigurno nećete pogrešiti. Budite oličenje dobrog ukusa!

Model Black Prive se pokazao kao jedan od najudobnijih i najprodavanijih. Trenutni trend su mokasine u razim bojama, pa se ovaj model preporučuje svima koji žele da budu stilizovani po poslednjoj modi. Ove kožne mokasine su 5.490 rsd, OVDE ih možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Vittoria Bellini su četiri sjajna modela, koja su dostupna u atraktivnim bojama - zelenoj,žutoj, bordo i teget. Osvežiće svaku vašu odevnu kombinaciju i daće poseban pečat. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 5990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Model Black Prive car je za sve generacije! Nepogrešiv je izbor za sve prilike, a jednostavan kroj ovom modelu daje poseban pečat. Dostupne su u nekoliko boja, OVDE ih možete odmah poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo
foto: Promo

Model Landucci 802 je za muškarce koji vole klasiku, jer se ove mokasine mogu uklopiti u sve - od neformalnih varijanti, do prilika koje zahtevaju dozu elegancije.

Ovaj model OVDE možete poručiti, po ceni od 5.490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo
foto: Promo

Celokupan asortiman obuće možete OVDE pogledati.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...