OAZA ZABAVE I ZELENILA  U ANTALIJI: Iz čuvenog hotelskog lanca – IC Hotels Green Palace 5*
Foto: Promo

OAZA ZABAVE I ZELENILA U ANTALIJI: Iz čuvenog hotelskog lanca – IC Hotels Green Palace 5*

Žena -

Na oko 25 km od centra Antalije i manje od deset minuta vožnje od antalijskog aerodroma, nalazi se jedan od hotela iz čuvenog, po kvalitetu i izuzetnoj usluzi poznatog, lanca hotela. U pitanju je IC Green Palace 5*.

Mimo svega drugog što hotel svakako stavlja među najbolje u Antaliji, pa i čitavom primorju ove regije, posebno se ističe bogato i neviđeno raznovrsno zelenilo u koje je smešten kompleks. Uz to, relativno skoro je čitav kompleks i renoviran, kako bi se održao standard na koji su njegovi posetioci navikli i koji novi gosti očekuju iz mnogobrojnih preporuka.

foto: Promo

Hotel ima fenomenalnu, sopstvenu plažu sa sitnim, žućkasto-zlatnim peskom, gde se korišćenje ležaljki, suncobrana, dušeka i peškira ne doplaćuje dodatno. Za one koji bi da uživaju lišeni ležaljki i suncobrana, ostavljen je više nego dovoljan prostor za leškarenje i sunčanje u pesku.

foto: Promo

Osim dobrog, starog prijatelja mora, gosti hotela mogu uživati u mirnoj ili aktivnoj zoni pored bazena, u atraktivnom akva parku ili nekom od brojnih, i prilično zabavnih sadržaja koje hotel nudi – mini golf, boćanje, kanuing, skvoš, tenis, streličarstvo i niz drugih, ništa manje interesantnih. Kada se na ovoliko zabavnih sadržaja doda i dnevna i večernja animacija, kako za decu, tako i odrasle, postaje jasno da će u hotelu IC Green Palace 5* vreme brzo prolaziti svima, bez obzira na godine, pol i interesovanja.

Uvek ima i onih kojima odmor ne predstavlja pravi odmor ukoliko nije ispraćen i dobrom ponudom gastronomskih specijaliteta, kao i kvalitetnim osvežavajućim napicima i kafom. Zapravo, budimo iskreni prema sebi, svima nam je to važno i svi bismo uživali u raznovrsnosti glavnog restorana Sofra, a da i ne spominjemo dodatnih šest a la carte restorana i nekoliko barova i kafea, koje IC Green Palace 5* ima da ponudi.

foto: Promo

Kako je hotel dosta usmeren na goste koji letuju porodično, preko potrebna pažnja je usmerena na to da se ispune prohtevi i želje najmlađih. Osim pomenutog akva parka koji zaustavlja dah, mališanima je namenjen poseban bazen, klub za druženje i zabavu, igraonica i spoljno igralište, kao i odvojeni deo u glavnom restoranu, gde se takođe, služi jelovnik prilagođen njihovim istančanim čulima. Nema sumnje da će uživati i u drugim aktivnostima poput stonog tenisa, odbojke na plaži ili pikadu.

Nemojte se začuditi i ako od silnih zanimacija počnu da vam nedostaju sopstvena deca, već se brzo spremite za sjajni spa centar Lillium u kome ćete se opustiti, relaksirati i napuniti baterije za novi dan, za sledeći mesec, za novu školsku i poslovnu godinu.

foto: Promo

Perfektni IC Green Palace 5* , ali i brojni drugi hoteli u Antaliji i Turskoj , nalaze se u ponudi turističke agencije 1 A Travel, koja u ponudi ima još i prekrasnu Maltu , topli Kipar i daleki, egzotični Egipat .

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track