KORISNO ZA PUTOVANJA: Kako da na moru ispeglate odeću BEZ daske, a ipak efikasno?
Foto: Promo

KORISNO ZA PUTOVANJA: Kako da na moru ispeglate odeću BEZ daske, a ipak efikasno?

Žena -

Spremate se za more i razmišljate kako ćete morati da se odreknete odeće koju obožavate zbog toga što je neminovno da se izgužva u koferu? Dasku za peglanje, naravno, ne možete da nosite. Ali, sada se pojavilo nešto sasvim NOVO što će vas svojom praktičnošću prosto zapanjiti.

U pitanju je nova IRON EXPRESS – prenosiva prostirka za peglanje koja Vam omogućava da brzo, efikasno i bez nepotrebnog preznojavanja ispeglate omiljenu bluzu, košulju ili haljinu gde god da se nalazite. Lako se savija i zauzima minimalno mesta u koferu, pa je savršena za svako putovanje. Izrađena je od visokokvalitetnog materijala i vrlo je postojana na visokim temperaturama. Njen gornji sloj zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, dok donji sloj poseduje prijanjajuća svojstva koja će prostirku tokom peglanja držati na mestu, a danas je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 moguće kupiti je na popustu od preko 53% , po ceni od 950 rsd!

foto: Promo

Pogledajte u sledećem videu koliko je Iron Express prostirka praktična:

Ne dozvolite da Vam glavobolje zadaje peglanje garderobe i odricanje od omiljene odeće na putovanju jer je nemoguće ispeglati je. Naručite odmah prenosivu prostirku i rešite problem peglanja zauvek.

Spremite se za letovanje i poručite svoju prostirku za peglanje na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h, ili online OVDE non-stop.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track