DREAM WORLD HOTELI U SIDEU: Svet snova u hotelima na Antalijskoj rivijeri!
Foto: Promo

DREAM WORLD HOTELI U SIDEU: Svet snova u hotelima na Antalijskoj rivijeri!

Žena -

Na 75 kilometara od aerodroma u Antaliji, nalazi se Side, antički grad neprocenljive lepote. Širom sveta, među ljubiteljima putovanja, poznat je čuveni zalazak sunca gledan iz podnožja Apolonovog hrama u Sideu. Ne samo tragovi antičke, već i još dvanaest drugih civilizacija je ostavilo ponešto od svojih tekovina u ovom lepom i mirnom gradu koji je ime dobio po isto tako fantastičnom voću – naru. U zaleđu rta na kome se nalaze ostaci antičke civilizacije, razvio se moderan Side sa desetinama hotela,odmarališta, restorana i kafića. Na samo 4 km od centra grada nalazi se mesto Manavgat sa istoimenim vodopadima, mesto za izlete koje je nezaobilazno za sve turist ekoji dolaze da posete Side.

foto: Promo

U Sideu se nalaze tri hotela iz lanca Dream World, a svaki od njih je na neki način prilagođen određenom tržištu i potrebama svojih gostiju.

foto: Promo

Jedan od ovih hotela posebno treba istaći. Hotel Dream World Resort and Spa 5* nalazi se na oko 60 km od aerodroma u Antaliji, a na samo 6 km od centra Sidea. Peščana plaža, u posedu hotela, nalazi se na samo 350m udaljenosti od hotela. Preko puta hotela se nalazi stajalište čuvenih dolmoša, pa je poseta starom centru grada veoma jednostavna. Osim glavnog restorana, u hotelu se nalaze još tri a la carte restorana: italijanski, turski i riblji. Osim toga, hotel ima i svoju diskoteku, bar na plaži i poslastičarnicu. U hotelu se nalazi i spa centar u kome možete isprobati čari saune i turskog kupatila. Hotel predstavlja odličan izbor ukoliko putujete sa decom. Za decu je obezbeđen poseban meni u glavnom restoranu, odvojen deo na bazenu, igralište i dečiji klub za zabavu i animaciju. Otvoreni bazen ima tri tobogana, a dnevna i večernja animacija obezbeđene su šest dana u sedmici. Svakako, deca vole i peščane plaše, baš kakvu ima i ovaj hotel, a na kojoj je za goste hotela besplatna upotreba peškira, suncobrana, ležaljki i dušeka. Do plaže veoma često saobraća i šatl autobus.

foto: Promo

Dream World Aqua 5* je relativno skoro otvoren hotel (2015.godina) na sličnoj lokaciji kao i prethodno pomenuti hotel. Usluga u hotelu se bazira na All Inclusive konceptu i po principu samoposluživanja. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju još četiri a la carte restorana – turski, italijanski, kineski i riblji. Kako mu samo ime kaže, hotel je prepun sadržaja za zabavu na bazenima i u vodi. Osim klasičnih bazena – otvorenog i zatvorenog, tu je i bazen sa toboganima, ali i relax bazen. U hotelu postoji i Spa & wellness centar u kojem je gostima na raspolaganju sauna i hamam (tursko kupatilo).

foto: Promo
foto: Promo

Najnoviji iz lanca Dream World, hotel Dream World Hill 5* otvoren je u aprilu 2017. godine, moderno opremljen i idealan za miran i harmoničan odmor. Plaža hotela je takođe peščana i suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju još i tri a la carte restorana. Usluga u hotelu je All Inclusive, a ishrana na principu samoposluživanja. Za decu je obezbeđen odvojen deo bazena i poseban dečiji meni u restoranu, kao i animacije u toku dana i večeri. Hotel poseduje otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa sedam tobogana za zabavu i relax bazen za opuštanje gde je pristup omogućen samo osobama starijim od 17 godina. Tu je i Spa centar za one koji preferiraju opuštanje u turskom kupatilu ili sauni.

foto: Promo
foto: Promo

Sva tri hotela, kao i brojni drugi hoteli u Sideu ali i na drugim destinacijama u Turskoj,Egiptu ,Malti i Kipru ,nalaze se u ponudi turističke agencije 1 A Travel

čiji će vam ljubazni radnici svesrdno pomoći da se odlučite za onaj koji je za vas idealan.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track