PROBLEM SA SPUŠTENIM STOPALIMA: Kako uloške za ravne tabane nositi u otvorenoj obući, a da ne ispadaju?
Foto: Promo

PROBLEM SA SPUŠTENIM STOPALIMA: Kako uloške za ravne tabane nositi u otvorenoj obući, a da ne ispadaju?

Žena -

Ako ste primorani da zbog ravnih tabana nosite uloške, onda znate kakva “paranoja” nastane kad leti nosite otvorenu obuću zbog čega morate da ih izvadite: bol u stopalima, kičmi, glavobolja, nervoza, otežan hod. Evo kako da ih nosite čak i dok ste bosi – pogledajte OVDE!

Jastučići za ravna stopala su tokom toplijih dana mnogo prijatnija varijanta za nošenje nego bilo koji drugi obični ulošci za stopala – ne idu duže celog tabana, pa vam je samim tim manje vruće sa njima. Za razliku od običnih uložaka koji mogu da se nose isključivo u obući, Easy Step jastući mogu da se nose i na bosu nogu ili čarapu s obzirom da su “pričvršćeni” lastišom koji ide preko risa. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po AKCIJSKOJ ceni od samo 540 din!

foto: Promo

Kako Easy Step jastučići ne idu duž celog stopala već samo podižu spušteni deo, broj obuće nije bitan i veličina je univerzalna. Mogu da se nose u bilo kojoj obući, otvorenoj ili zatvorenoj, ali i na bosu nogu ili čarapu. Nose ih odrasli, ali i deca, jer ni na koji način ne mogu da škode.

Iskoristite sjajnu priliku i poručite EASY STEP jastučiće po SUPER CENI telefonom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE.

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track