LUKSUZ NA OBALI TURSKE: Rixos Premium Belek i Titanic Beach Lara
Foto: Promo

LUKSUZ NA OBALI TURSKE: Rixos Premium Belek i Titanic Beach Lara

Žena -

Dok većina traga za najpovoljnijim aranžmanima, koji uz to ipak donose i nekakav kvalitet, nekolicina je u potrazi i za nešto drugačijim letovanjem. Zanemarimo sve drugo, ono što je važno je da Turska , odnosno njena Antalijska obala, ima da ponudi nešto i za jedne i za druge. Više pažnje smo do sada posvetili hotelima koji su idealni za decu, gde deca borave gratis i koji spadaju u povoljnije ponude na našem tržištu. Danas želimo da vam predstavimo dva hotela koji spadaju u izuzetno luksuzne. Nekome će biti od pomoći, nekome ćemo zagolicati maštu za iduću godinu, a neko će sanjati odmor u nekom od njih u nekoj bližoj ili daljoj budućnosti.

foto: Promo

Jedan od njih je hotel Rixos Premium Belek 5* koji se nalazi na samo 5 km udaljenosti od centra istoimenog mesta. Hotel ima svoju, 700 m dugu peščanu plažu, što odmah možete posmatrati kao njegovu ogromnu prednost u odnosu na brojne druge. Na toj istoj plaži, podrazumeva se, gosti hotela sasvim besplatno mogu da koriste suncobrane, ležaljke, dušeke i peškire. Hotel je sveže renoviran 2017. godine. Tip usluge u ovom velelepnom i raskošnom hotelu je Ultra All Inclusive.

foto: Promo

Osim prostranih i luksuzno opremljenih soba, hotel se ponosi sa odličnim glavnim restoranom i nekoliko a la carte restorana i barova. Luksuz se ogleda i u ogromnom Spa centru sa pregršt stručnjaka i brojnim programima za opuštanje i revitalizaciju tela i duha. Akva park ovog hotela je uzbudljivo iskustvo samo po sebi, jer budite sigurni da je to više od onoga što zamišljate kada vam neko spomene zabavu na bazenima i vodi. Ne samo na ovaj način, u hotelu Rixos Premium Belek 5* možete se odlično zabaviti na više načina: sport, dnevna i večernja animacija, poseta mini zoo parku, fitnes, ples... Zaista, opcija ima više nego što možete da zamislite.

foto: Promo

Drugi hotel o kome danas pišemo, karakterističan je i izdvaja se na obali Antalije već na prvi pogled. Iz Titanic lanca, čuvenog nadaleko po kvalitetu i vrhunskoj usluzi, na plaži Lara se smestio hotal Titanic Beach Lara 5*. Izgledom, hotel vas lako može zavarati da li je hotel ili pravi pravcati brod. Od aerodroma je udaljen minimalnih 10 km, a nalazi se na sopstvenoj plaži. Osim standardno besplatnih ležaljki, suncobrana, dušeka i peškira, prednost je i to što se na plaži nalazi bar.

foto: Promo

Kao i u prethodnom hotelu, usluga je Ultra All Inclusive, a svi sadržaji u hotelu dostojno prate taj tip usluge. Sobe su komforne i lepo uređene. Pored glavnog restorana sa odličnom hranom i profesionalnom uslugom, hotel ima i tri a la carte restorana, snek restoran, poslastičarnicu i čak osam barova. Tu je neizbežan i neophodan spa centar koji je za svaku preporuku u svim hotelima ovog lanca, kao i zabava za decu i odrasle u vidu bazena sa toboganima, dnevnih i večernjih animacija, sportskih aktivnosti... Za dodatne informacije i pitanja vezane za ove hotele, ali i sve druge na obali Antalije, ili možda na nekoj drugoj destinaciji iz ponude, uputite se na zvaničnom sajtu turističke agencije 1 A Travel.

Promo tekst - Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track