VERILI SU SE 14 DANA NAKON UPOZNAVANJA: A sada su proslavili 70 godina braka! OVA ljubavna priča OBORIĆE VAS S NOGU!
Foto: profimedia

PREDIVNO

VERILI SU SE 14 DANA NAKON UPOZNAVANJA: A sada su proslavili 70 godina braka! OVA ljubavna priča OBORIĆE VAS S NOGU!

Žena -

Ljubavna priča Denis Bolington (93) i njegove supruge Megan (92) koji su nedavno proslavili 70 godina braka, oduševiće vas i naterati da dobro razmislite.

Oni tvrde kako se tokom svog zajedničkog života uopšte nisu svađali. Njihova ljubav preživela je ratna zbivanja, udaljenost, nezaposlenost i razne druge životne probleme, a imaju i četvoro dece.

Oni su se sreli davne 1948.godine, a dve nedelje nakon susreta se verili. Tada je Megan otputovala u Vels kod svoje sestre Beti koja je živela s Denisovom porodicom. Kada ga je ugledala, bila je to ljubav na prvi pogled, ali sudbina ih je brzo razdvojila.

foto: profimedia

Denis je otišao da radi, a svojoj Megan je tada poslao i prvo pismo u kojem ju je odmah pitao da se uda za njega. Nastavili su si pisati pisma sve do ponovnog susreta krajem maja 1948.godine, kada je Denis ponovno zaprosio svoju devojku.

Venčali su se nakon ukupno tri meseca veze tokom koje su jedno drugom poslali ukupno 129 ljubavnih pisama.

Par tvrdi kako su odmah privukli jedno drugo i sve ostalo je došlo "prirodno".

"Samo smo se voleli sve vreme, teško je to opisati, a još uvek čuvamo naša ispisana pisma. Sve je u ljubavi, kada osećaš pravu ljubav i držite se zajedno u teškim vremenima i pomažete jedno drugom i tolerišete, to je bio naš recept za sreću, poručio je Denis, piše Metro.

foto: profimedia

Kurir.rs/Metro/Foto: Profimedia Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track