Najnovije vesti

UGOJILA SE U TRUDNOĆI 36 KILOGRAMA: Onda je za 4 meseca smršala 15 kilograma, a NEĆETE VEROVATI na koji način! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

uvela je samo jednu promenu

UGOJILA SE U TRUDNOĆI 36 KILOGRAMA: Onda je za 4 meseca smršala 15 kilograma, a NEĆETE VEROVATI na koji način! (FOTO)

Žena

Ana Maria Klis je imala veliki problem sa viškom kilograma jer se u trudnoći ugojila čak 36 kilograma.

 

A onda je uvela jednu jednostavnu rutinu u svoj plan ishrane, oslobodila se 15 kilograma viška i svoje zdravlje znatno poboljšala. 


"U trećoj trudnoći uspela sam nekako da se ugojim čak 36 kilograma. To je bilo strašno za mene. Svaka beba ostavila je trag na mom telu, ali nikada nisam bila toliko gojazna. Za svoj 35. rođendan shvatila sam da moram da se promenim. Nije samo što se sebi nisam dopadala, nisam mogla da dišem kako treba, sve mi je bilo teško da radim. Imam tri sina i tempo je bio ubitačan", priznala je za "Pop šugar".

Rešila je da prestane sa izgovorima i da nešto promeni.

 

"Nisam slepo pratila nijednu dijetu. To mi nikada nije polazilo za rukom. Metabolizam mi se obično poremetio, usporio kada sam držala stroge dijete. Odlučila sam se da 90 odsto vremena vodim zdrav život, kako savetuju nutricionisti, a 10 odsto je bila ishrana koju volim. Nisam isključila ugljene hidrate, samo sam jela hleb od celog zrna žitarica, umesto šećera sam koristila javorov sirup. I ubedila sam sebe da svakog dana jedem velike porcije salate", kaže trostruka mama i ne krije radost što je uspela u svojoj nameri da bude zgodna mama.


Jela je velike porcije salata uvek na početku obroka i to je spasilo. 

 

"Smanjile su se sve ostale porcije posle salate. Nije bilo mesta za toliko čizburgera, nisam bila gladna. Unosila sam dosta vitamina i vlakana i oporavila sam se. Postepeno kako sam slabila počela sam i da vežbam. Šetam tri puta nedeljno i sada imam mnogo više energije", kaže Ana.

 

Priznaje i da svoju decu u svemu sada može da prati, a najradosnija je što sa njima može da trči i uživa u svakodnevnim igrama.

Kurir.rs/PopSugar/Foto: Printscreen Instagram

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...