BILA JE NAJZANOSNIJA POLICAJKA NA SVETU: Nema koji muškarac nije želeo da ga ona uhapsi, a onda je DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU, evo koju! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

spakovala kofere i promenila profesiju

BILA JE NAJZANOSNIJA POLICAJKA NA SVETU: Nema koji muškarac nije želeo da ga ona uhapsi, a onda je DONELA NEOČEKIVANU ODLUKU, evo koju! (FOTO, VIDEO)

Žena -

Adrien Kulezar iz Drezdena je najseksepilnija policajka, a o njrnoj popularnosti govori činjenica da je na Instagramu prati 50.000 ljudi.

Zahvaljujući "Instagramu" njene fotografije videli su mnogobrojne pristalice društvenih mreža, pa je Adrien prozvana najlepšom nemačkom, čak i svetskom policajkom.

Plavokosa policajka postala je prava zvezda društvenih mreža, a zanimljivo je da za njom svi viču: Molim te uhapsi me".

Ta popularnost uticala je na nju da donese veliku promenu u svoj život. Spakovala je kofere i iz rodne Nemačke otišla u Ameriku.

Sa namerom da tamo okuša sreću, neobavezno je odredila boravak od šest meseci.

Ona sa svojim pratiocima redovno deli trenutke iz novog životnog okruženja, predele od kojih zastaje dah i promoviše zdravog život.

Sve je to svrstalo bivšu policajku među mnogobrojne influensere, to jest osobe sa globalnim uticajem, koje su na ovaj način stekle veliku zaradu.

Savršena figura i lepo lice ove nežne plavuše za sada prati više od pola miliona fanova. Na njenim zanosnim fotografijama definitivmo imaju šta da vide.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track