ELIMINIŠITE BOL: Kako stopalima možete da utičete na nestajanje GLAVOBOLJE?
Foto: Promo

ELIMINIŠITE BOL: Kako stopalima možete da utičete na nestajanje GLAVOBOLJE?

Žena -

Dugo stajanje, hodanje, nepravilan hod, ravni tabani… Sve to znatno može uticati na stalnu glavobolju koja vas usporava u obavljanju svakodnevnih poslova. Šta da uradite da odmorite svoja stopala, pa da se samim tim rešite i glavobolje i generalno se bolje osećate? Pogledajte OVDE!

Ovo je pomoglo velikom broju kako starih tako i mladih ljudi da učine sebi hod lakšim i da se generalno bolje osećaju – reljefasti akupresurni ulošci sa magnetima! Dovoljno su tanki da ne smetaju u obući, a da ipak vrše funkciju. “Resicama” koje imaju po sebi pružaju osećaj blage masaže, a pritiskom stopala na magnete se vrši akupresura na određene tačke na stopalima. Odgovaraju svoj zatvorenoj obući, a dodatni plus je to što su sad ULTRASNIŽENE – 1 par košta SAMO 350 dinara! Mogu se poručiti OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.”

foto: Promo

Odlični su i za muškarce i za žene, i za stare i za mlade. Ne poručuju se po brojevima, već ih sami skraćujete do odgovarajuće dužine (na poleđini imaju linije označene brojevima).

Iskoristite SNIŽENJE i poručite svoj par magnetnih akupresurnih uložaka na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili OVDE online.

(Promo tekst - Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track