Najnovije vesti

RECEPTI IZ KURIROVIH KUVARA SE KORISTE I U CAKANINOJ KUHINJI Recepti su vrlo jednostavni! Sve preporuke za kuvare!
Foto: Kurir

PROVERENO!

RECEPTI IZ KURIROVIH KUVARA SE KORISTE I U CAKANINOJ KUHINJI Recepti su vrlo jednostavni! Sve preporuke za kuvare!

Žena

Svake subote Kurir vam poklanja recepte sa originalnim fotografijama! Pripremite savršene supe, čorbe, glavna jela, domaća peciva, sitne kolače, torte, kisela testa, šarene zalogaje za decu i mnoge druge specijalitete pomoću proverenih recepata.

Nakon što smo je pozvali i upitali da li je probala recepte iz Kurirovih kuvara, poznata pevačica Cakana nam je uzbuđeno odgovorila: "Naravno, kupujem kuvare od kad su se pojavili. Svakoj domaćici, a i mladoj devojci ih preporučujem, jer su recepti zaista jednostavni i svi postupci su lepo i slikovito objašnjeni i vrlo lako ih je napraviti" kaže Cakana i dodaje "Ja sam pravila čorbu sa povrćem koja je preukusna i svima se svidela."

 

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Svake subote Kurir poklanja vredne kuvare iz edicije Naši najlepši. U pitanju su zbirke proverenih recepata srpskih domaćica sa originalnim fotografijama. Svaki kuvar ima 68 strana, a pripremljeni su po temama. S obzirom na to da je uz svaki primerak Kurira drugi kuvar, čitaoci imaju mogućnost da izaberu naslov koji im nedostaje.

 

 

foto: Kurir

Izaberite kuvar ili sakupite svoju kolekciju najboljih recepata srpskih domaćica!

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...