Najnovije vesti

NOVINARKA SE UVEK SLIKA SKROZ GOLA I NE PLANIRA DA PRESTANE: Zbog toga su je prozvali ku.vom, a ona ima sjajan razlog! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENA

NOVINARKA SE UVEK SLIKA SKROZ GOLA I NE PLANIRA DA PRESTANE: Zbog toga su je prozvali ku.vom, a ona ima sjajan razlog! (FOTO)

Žena

Nadia Bokodi, novinarka iz Sidneja, priznala je kako neće prestati da se slika bez odeće uprkos ružnim komentarima na društvenim mrežama.

Dotična je poznata po svojim izrazito liberalnim stavovima o seksu i golotinji, a uvrede na Instagramu je samo dodatno ohrabruju da se slika gola.

"Za mene su društvene mreže medij za ispitivanje stereotipa o ženama, a posebno volim ideju kako žena mora biti skromna da bi je shvatili ozbiljno i s poštovanjem", izjavila je ona.

 

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

"Redovito poziram u provokativnoj odeći, polugola ili skroz gola te na taj način izazivam svoje pratioce da ispitaju svoje stavove o ženama koje to rade. Pišem inteligentne članke, imam nekoliko diploma i uspešna sam novinarka s visokim prihodima", kazala je Bokodi.

Uvredljivi komentari

U ljutnji se pita zašto jedan tako jednostavan čin pokazivanja da voliš svoje telo i svoju seksualnost mora značiti da samo tražiš pažnju. Njeni pratioci najčešće je oslovljavaju pogrdnim nazivima poput "jeftina", "d.olja" i “ku.va".

foto: Printscreen/Instagram

"Što oni meni više pišu takve stvari, to u meni raste veći inat i želja da nastavim s tim. Neću dopustiti internetskim trolovima da me sprečavaju da budem autentična i pokazujem drugim ženama kako u golotinji nema ništa loše", istakla je novinarka.

 

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Žene je podržavaju

Kada je tek počela, priznaje da se plašila osude s kojom bi se mogla suočiti. No, onda su počele da joj se privatno javljaju žene i pružaju joj podršku pa je strah vrlo brzo nestao.

Ova hrabra brineta ne objavljuje samo golišave fotke, već i otvoreno piše o svojim seksualnim avanturama. Jednom je priznala kako joj je doktor zabranio korišćenje vibratora nakon što je imala tolike bolove.

 

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...