NOVINARKA SE UVEK SLIKA SKROZ GOLA I NE PLANIRA DA PRESTANE: Zbog toga su je prozvali ku.vom, a ona ima sjajan razlog! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENA

NOVINARKA SE UVEK SLIKA SKROZ GOLA I NE PLANIRA DA PRESTANE: Zbog toga su je prozvali ku.vom, a ona ima sjajan razlog! (FOTO)

Žena -

Nadia Bokodi, novinarka iz Sidneja, priznala je kako neće prestati da se slika bez odeće uprkos ružnim komentarima na društvenim mrežama.

Dotična je poznata po svojim izrazito liberalnim stavovima o seksu i golotinji, a uvrede na Instagramu je samo dodatno ohrabruju da se slika gola.

"Za mene su društvene mreže medij za ispitivanje stereotipa o ženama, a posebno volim ideju kako žena mora biti skromna da bi je shvatili ozbiljno i s poštovanjem", izjavila je ona.

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

"Redovito poziram u provokativnoj odeći, polugola ili skroz gola te na taj način izazivam svoje pratioce da ispitaju svoje stavove o ženama koje to rade. Pišem inteligentne članke, imam nekoliko diploma i uspešna sam novinarka s visokim prihodima", kazala je Bokodi.

Uvredljivi komentari

U ljutnji se pita zašto jedan tako jednostavan čin pokazivanja da voliš svoje telo i svoju seksualnost mora značiti da samo tražiš pažnju. Njeni pratioci najčešće je oslovljavaju pogrdnim nazivima poput "jeftina", "d.olja" i “ku.va".

foto: Printscreen/Instagram

"Što oni meni više pišu takve stvari, to u meni raste veći inat i želja da nastavim s tim. Neću dopustiti internetskim trolovima da me sprečavaju da budem autentična i pokazujem drugim ženama kako u golotinji nema ništa loše", istakla je novinarka.

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Žene je podržavaju

Kada je tek počela, priznaje da se plašila osude s kojom bi se mogla suočiti. No, onda su počele da joj se privatno javljaju žene i pružaju joj podršku pa je strah vrlo brzo nestao.

Ova hrabra brineta ne objavljuje samo golišave fotke, već i otvoreno piše o svojim seksualnim avanturama. Jednom je priznala kako joj je doktor zabranio korišćenje vibratora nakon što je imala tolike bolove.

A post shared by Nadia (@nadiabokody) on

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja