IMA 50 GODINA, TROJE DECE I OSMORO UNUČADI: Trejsi sad  čeka četvorke, a pogledajte kako će VASPITAVATI decu! ŠOK! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

NAJSTARIJA MAJKA ČETVORKI U VELIKOJ BRITANIJI

IMA 50 GODINA, TROJE DECE I OSMORO UNUČADI: Trejsi sad čeka četvorke, a pogledajte kako će VASPITAVATI decu! ŠOK! (VIDEO)

Žena -

Trejsi Briten (50), majka troje dece i baka osmoro, uskoro će postati najstarija majka četvorki u Velikoj Britaniji.

Naime, ona čeka tri devojčice, uključujući identične bliznakinje, dečaka sa svojim suprugom, Stivenom pošto se par odlučio na vantelesna oplodnju.

Gospođa Briten je potrošila skoro 8.000 evra nasledstva od majke na tretman vantelesnu oplodnju na Kipru.

foto: Printscreen/Facebook

Trejsi ima troje dece iz prvog braka, koji su u tridesetim godinama. Stivena, sadašnjegsupruga, upoznala je 2005. i s njim je godinu dana kasnije ostala trudna, ali se usled loših životnih okolnosti odlučili na pobačaj.

"To je bilo strašno iskustvo koje je uticalo na moju želju za još jednim detetom", objasnila je Trejsi.

Ove godine odlučila je da ode na vantelesnu oplodnju i kod kuće je započela sa hormonskom terapijom pa je potom odletela na Kipar gde je u privatnoj poliklinici dala jajne ćelije na vantelesnu oplodnju Stivenovom spermom. Oplođena su četiri embriona koja su potom vraćena u njenu maternicu. Jedan embrio se prestao razvijati, a jedan se podelio.

Trejsi je trenutno u 25 nedelji, a kada uđe u 32 planira da se porodi carski rezom.

foto: Printscreen/Facebook

Ova baka čak osmero unučadi, koji imaju od sedam meseci do 11 godina, nikad nije živela sa svojim suprugom Stivenom. Namerava da podiže decu u iznajmljenoj trosobnoj kući, gde će i on povremeno svraćati kako bi joj pomogao.

Kurir.rs/The Sun/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track