NASHI ARGAN STIŽE U SRBIJU: Lepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene
Foto: Promo

NASHI ARGAN STIŽE U SRBIJU: Lepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene

Žena -

Nashi Argan je linija profesionalnih tretmana namenjenih svim ženama koje žele svilenu, sjajnu i disciplinovanu kosu. Nashi Argan je nova linija savršenog stila: jedinstveni tretman koji vodi računa o čak 33 vrste kose i omogućava vam da za mnogo manje vremena dobijete savršeni stil.

Lepa, zdrava i bujna kosa ogledalo je i želja svake žene.

Danas, kada svi živimo ubrzano, teško pronalazimo prave proizvode za negu svih tipova kose koji zaista neguju kosu čineći je prekrasnom i lakom za održavanje. Ispucali vrhovi, suva kosa bez volumena, tanka kosa ili ona neukrotiva, sve te mane padaju u zaborav uz 5 jednostavnih proizvoda za negu kose Nashi Argan. Nakon korišćenja ovih proizvoda kosa postaje neverovatno laka za održavanje, sjajna i mirisna, bez dodatne težine ili gubitka teksture.

foto: Promo

100% žena opisuje svoju kosu kako je “teška za stilizovanje” ili da im je potrebno dosta vremena da bi kosa bila negovana i upadljiva. Nashi Argan, sa svojom ekskluzivnom formulom, obogaćen sertifikovanim organskim Arganovim uljima i lanenim uljima, rešava najčešće probleme protiv ostvarivanja savršenog stila.

Već nakon prve primene Nashi Argan proizvoda, kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući neverovatno meka, svilenkasta, sjajna i zdrava, i sa lakoćom se raščešljava.

Nashi Argan proizvodi su obogaćeni vrhunskom kombinacijom prirodnih sertifikovanih organskih sastojaka: organskog Arganskog ulja i lanenog ulja. Oni ne sadrže natrijum hlorid, sulfate, fosfate ili parabene kako bi garantovali ultra-nežno lečenje kose, bez promene njegove prirodne odbrane.

foto: Promo

Naučno je dokazano da Arganovo ulje stimuliše vitalne ćelijske funkcije, obnavlja osnovne slojeve kože i duboko hidrira kosu zahvaljujući visokom sadržaju nezasićenih masnih kiselina, linolne kiseline i vitamina E. Nezasićene masne kiseline deluju kao prepreka, omogućavajući kosi da očuva svoj sadržaj vlage i ostane mekana i hidrirana. Linolna kiselina, zahvaljujući svojim bogatim vrednostima i visokim stepenom regeneracije, hidratizuje je i obnavlja kosu duboko. Arganovo ulje je bogato prirodnim antioksidantima, koji sprečavaju starenje kose.

Nashi Argan odgovara potrebama svih tipova kose: jedinstvena formula koja neguje i hidrira kosu, i brzo olakšava stajling.

Zahvaljujući teksturi Nashi Argan proizvoda, i fenomenalnoj formuli, "savršeni stil" je zagarantovan! Nakon korišćenja ovih proizvoda, uz mnogo manje vremena kosa će vam izgledati kod kuće kao i u salonu.

foto: Promo

Proizvodi su na prirodnoj bazi, tako da oni dolaze u ekološki prijateljskoj ambalaži s garancijom vrhunskog iskustva nege kose – sa svakom upotrebom, pogodni su za sve tipove kose, čineći je time nahranjenom i vitalnom.

Nashi Argan radi sa najvećim poštovanjem prirode kako bi osigurao minimalni uticaj na životnu sredinu: ambalaža se pravi od recikliranih materijala, a celi proizvodni proces koristi samo energiju iz obnovljivih izvora. Sva Arganova ulja sadržana u proizvodima su 100% organska, a sirovine su sve biorazgradive i ne sadrže naftne derivate.

Nashi Argan neguje jednostavnost i kvalitet kroz svojih pet proizvoda za kosu koji su prepoznati širom sveta, tako da će Nashi Argan nesumnjivo osvojiti i srca brojnih dama u Srbiji.

Dolaskom ovog sjajnog brenda na srpsko tržište, za šta je zaslužna kompanija “SP Cosmetics”, dodatno je obogaćena ponuda vrhunskih beauty proizvoda.

foto: Promo

Nashi Argan profesionalni frizerski proizvodi dostupni su samo u izabranim frizerskim salonima u Srbiji. Ostavite i vi Nashi trag na kosi koji zasigurno neće proći neprimećen u vašem salonu!

Za više informacija o proizvodima Nashi Argan ili rezervaciji termina za prezentaciju linije kontaktirajte generalnog zastupnika za Republiku Srbiju kompaniju ”SP Cosmetics” ili pošaljite poruku na FB strani @NashiArganSerbia ili Instagram @nashiarganserbia.

Više informacija o proizvodima Nashi Argan možete saznati i na www.nashiargan.it.

Nashi Argan asortiman je dostupan samo u odabranim NASHI frizerskim salonima – partnerima u Srbiji.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja