MRZNU VAM SE STOPALA: Pogledajte kako vam ALUMINIJUM može pomoći da ugrejete noge!
Foto: Promo

Čarape sa aluminijumskim vlaknima

MRZNU VAM SE STOPALA: Pogledajte kako vam ALUMINIJUM može pomoći da ugrejete noge!

Žena -

Ako imate problema sa cirkulacijom u nogama iz bilo kojih razloga, hladno vreme vam može samo otežati da ih ugrejete (iako su smrzavaju čak i leti). No, studije su pokazale da aluminijum ima vrlo povoljno dejstvo na prokrvljenost – pogledajte OVDE kako da ga uošte koristite.

Sigurno mislite da se radi o tabletama koje pored ovih svojih standardnih treba dodatno da uzimate ili o kremama i gelovima kojih ste toliko do sada probali i ništa vam nisu pomogli. Ne, rešenje je mnogo jednostavnije i izuzetno efikasno – radi se o ČARAPAMA SA ALUMINIJUMSKIM VLAKNIMA. One nisu debele, pa da vam smetaju u obući, jer one greju upravo zahvaljjući aluminijumu. Savršene su za DIJABETIČARE i mogu da se nose i u obući i van nje po kući. Iskoristite priliku da ih poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 pre nego što dođu još hladniji dani po ceni od 1990 rsd!

foto: Promo

ALU SOX čarape pozitivno utiču i na vlažnost kože, pa samim tim sprečavaju pojavu žuljeva, kurjih očiju, kožnih infekcija, ali i urastanje noktiju. Izuzetno su prijatne za nošenje, rastegljive su, pa je veličina univerzalna. Jednako odgovaraju i muškarcima i ženama.

Ne propustite ovaj sjajan POPUST i već danas poručite svoj par ALU SOX čarapa OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track