ŠERI (67) ZARAĐUJE KAO DOMINO DAMA: Posao joj je da ponižava, vređa i nanosi BOL, a evo da li ima SEKS sa mušterijama!
Foto: Printscreen/Facebook

OTVORILA DUŠU

ŠERI (67) ZARAĐUJE KAO DOMINO DAMA: Posao joj je da ponižava, vređa i nanosi BOL, a evo da li ima SEKS sa mušterijama!

Žena -

Šeri Lever (67) iz Engleske sve je samo ne obična bakica. Ona naime zarađuje kao domina, žena koja dobija novac od klijenata kako bi ih ponižavala, vređala, sramotila ili im nanosila fizičku bol.

Pre šest godina ona se rastala od muža, što joj se danas čini kao izvrstan potez. Radila je na svom fizičkom izgledu i na kraju postala profesionalna domina koja naplaćuje 120 funti po satu (oko 16.000 dinara).

"Studentski kredit sam otplaćivala radeći kao domino dama. Sviđalo mi se sve što ima veze s nastranim", rekla je ona.

Domina Sofija, kako je zovu muškarci koji traže njene usluge, smatra kako je godine ne sprečavaju u poslu, a ponižavala je muškarce raznih profila.

"Kažnjavala sam od konobara do hirurga", kaže opasna baka, dodajući kako nema grižu savest iako su neki njeni klijenti oženjeni muškarci. Razlog je taj što, kako tvrdi, s njima nema seksa.

S obzirom na to da joj je posao vrlo brzo postao ozbiljan, a ona tražena, Šeri je uložila u opremu. Između ostalog, napravila je fetiš sobu u kojoj klijenti mogu da ostanu. Unutra se nalazi i metalni kavez, bičevi, lanci…

"Jedan klijent je hteo da ga prošetam na lancu. Čak sam mu bacala i lopticu, ali je u isto vreme i pas počeo da trči za njom. Ljudi su nas čudno gledali, ali niko nam nije ništa rekao, valjda ih je bilo strah. Kasnije sam ga zavezala i naterala da jede pseću hranu iz činije. Baš je bilo zabavno", ispričala je domina koja se nada da će njena priča ohrabriti i druge žene da se posvete ovom poslu.

Kurir.rs/Metro, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track