HLADNO VREME I SMRZNUTE RUKE: Kako da poboljšate CIRKULACIJU ako imate artritis?
Foto: Promo

HLADNO VREME I SMRZNUTE RUKE: Kako da poboljšate CIRKULACIJU ako imate artritis?

Žena -

Atritis između ostalog prati i loša cirkulacija i osećaj smrznutih ruku, pa hladno vreme može dodatno izazvati tegobe i bolove u rukama – pogledajte OVDE šta vam može pomoći da ih ugrejete.

Mnogo njih ih je probalo i od tada ih ne skidaju – rukavice za artritis sa nitima bakra! One su neverovatno prijatne za nošenje u bilo koje doba godine. Zahvaljujući materijalu i nitima bakra koje imaju u sebi, one poboljšavaju cirkulaciju u rukama, a ipak ne čine da se dlanovi znoje više nego inače. Otklanjaju umor u rukama, smanjuju bolove i poboljšavaju pokretljivost. Tanke su i prsti su otvoreni, pa ni malo ne smetaju prilikom rada, šta više – olakšavaju mnoge poslove. Sada ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od samo 890 din!

foto: Promo

Još jedna prednost ovih rukavica je ta što mogu pomoći i onima koji imaju problema sa kožnim infekcijama na rukama. One vrlo povoljno utiču na regeneraciju kože, zarastanje rana.

Iskoristite SNIŽENU CENU i odmah poručite svoj par ruklavica za artritis. Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track