HIPERTENZIJA I NJENE OZBILJNE POSLEDICE: Kako da smanjite mogućnost neželjenih karidovaskularnih oboljenja!
Foto: Profimedia

Efikasno rešenje

HIPERTENZIJA I NJENE OZBILJNE POSLEDICE: Kako da smanjite mogućnost neželjenih karidovaskularnih oboljenja!

Žena -

Merenje krvnog pritiska je način za sprovođenje preventivne kontrole. Na ovaj način, značajno se smanjuje mogućnost neželjenih kardiovaskularnih bolesti. Preventiva je veoma važna, jer danas u Srbiji skoro polovina stanovništva ima problema sa hipertenzijom. Ukoliko se ne kontroliše, povišen pritisak može uzrokovati mnoge bolesti. Osim što je važna provera istog, takođe je bitno i da se pravilno i precizno izmeri, kako bi ste imali pravu sliku o vašem zdravlju.

Novu tehnologiju u merenju pritiska omogućiće vam aparati nove generacije Auron. Oni su najpouzdaniji, brzi, ugodni i prijatni. Uz pomoć moderne DDPA tehnologije dobijaju se najtačniji rezultati.

foto: PR

Nadlaktični model Auron Easy LS 808 lako je prenosiv i jednostavan za upotrebu. Meri pritisak dok pumpa. Merenje krvnog pritiska sa Auron Easy je mnogo prijatnije i brže u odnosu na obične digitalne aparate. On koristi punjivu bateriju kao mobilni

telefon. Sa jednim punjenjem možete izmeriti pritisak više od 60 puta. Sastavljen je i dizajniran od strane nemačkih inženjera i proizveden je po najstrožim standardima kvaliteta. Auron Easy je jako jednostavan i lak za upotrebu i nema nikakvih kablova. Samo ga stavite na ruku, pritisnite "START" i za 20 sekundi dobijate rezultat. Ima moderan i kompaktan dizajn, lako je prenosiv pa možete meriti krvni pritisak kada i gde želite. Ima veliki i elegantan ekran prijatne plave boje a veliki brojevi lako se čitaju. Nabitnija distinkcija ovog modela u odnosu na sve ostale modele nadlaktičnih merača pritiska je da je on jedini koji nije sastavljen iz 2 dela , zasebno aparat koji stoji na stolu a zasebno manžetna koja se stavlja na nadlakticu ruke i koja je spojena crevom sa aparatom, kod ovog modela je to jedinstveni sklop gde su spojeni zajedmo aparat i manžetna i tako spojeni se postavljaju na nadlakticu radi merenja pritiska.

Aparat možete odmah poručiti OVDE, po ceni od 6990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

*Dostava je besplatna.

*Garancija na aparat je 3 godine.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track