SUKNJE I HALJINE SU UVEK U MODI: Saveti kako da se obučete moderno i kvalitetno za manje od 1.700 dinara!
Foto: Profimedia

Neverovatna akcija

SUKNJE I HALJINE SU UVEK U MODI: Saveti kako da se obučete moderno i kvalitetno za manje od 1.700 dinara!

Žena -

Ukoliko želite da budete zapamćene kao dame koje prate modne trendove, koje su uvek stilizovane, pogledajte sledeće predloge. Ovi komadi su veoma upečatljivi, kvalitetni i pomoći će vam da se osećate sjajno u svojoj koži. Suknje i haljine su uvek u trendu, a ovii predlozi će istaći najbolje na vama, a ujedno i sakriti nedostatke. Budite oličenje stila, a da pri tom vaš novčanik nećete skroz isprazniti - obucite se od glave do pete za manje od 1.700 rsd!

Ova mini buckle suknja, idealna je za svaku priliku, dizajnirana je od punijeg veoma interesantnog bogatog buckle materijala, koji je i više nego prijatan. Skunja blago prati Vašu liniju tela, pa je vrlo lako možete upariti sa patikama i helankama za šik dnevnu kombinaciju, ili sa cipelama na štiklu za večernje izlaske. Dostupna je u raznim dezenima i bojama. OVDE možete pogledati i poručiti ovaj model za samo 550 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ukoliko su vaš favorit haljine, uska rebrasta haljina je naš predlog. Napravljena je od fleksibilnog, rebrastog materijala koji ističe Vaše obline. Ima moderne izreze na ramenima i tri-četvrt rukave. Dostupna je u sivoj i bordo boji, za samo 1190 rsd. OVDE je poručite, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Pencil suknje su za kratko vreme osvojile modnu scenu. Suknja je dizajnirana u živopisnom tonu, koja se završava taman na struku, tako da fino pristaje uz telo. Možete je upariti patikama za šik dnevnu kombinaciju ili sa cipelama na štiklu za večernji vamp izgled. Dostupna je u 5 boja, OVDE je možete poručiti za samo 880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dugačka uzana špic haljina sa polurolkom je mnogim damama favorit ove jeseni! Klasika je uvek u modi, jednostavnog je dizajna, a ističe sve atribute. Pogodna je za posao, ali i izlaske. Veoma je udobna, te je idealan izbor za one koje vole komfornu odeću. Njena cena je 1690 rsd, dostupna je u čak 7 boja i OVDE je možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još jedna haljina koja je vanvremenski, kul komad u kome ćete izgledati besprekorno! Šira Victoria haljina koja se skuplja iznad kolena sa kul skrivenim džepovima sa strane, idealan je dnevni komad koji će učiniti da izgledate stilski besprekorno, ma kako malo vremena imale za izlazak iz kuće. Haljina je dostupna u čak 11 boja, njena cena je 1490 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Zip haljina dugih rukava je jedna od onih haljina u kojima ćete izgledati fantastično bez mnogo truda. Ovo je elegantna mini haljina sa V izrezom, koja prati liniju tela, ali nigde nije preterano uska, ima zanimljive dugmiće duž rukava, i zip srebrne ili zlatne boje duž čitavih leđa. Kombinacija izazovnog zipa, ¾ rukava, elegantnih detalja, klasičnih boja, materijala i dizajna je svrstava u one komade odeće koji se mogu nositi za svaku priliku i koje svaka žena treba da ima u ormanu. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 1490 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima. Dostupna je u 3 boje.

foto: Promo
foto: Promo

Ova sportsko – elegantna haljina omogućava veliki izbor različitih kombinacija, kako za posao, šetnju po gradu tako i za večernje izlaske i štikle. Može se nositi na više načina, rastegljiva ranfla omogućava da se prilagodi dužina – potpuno puštena do iznad kolena, blago skraćena ili baš mini. Rukavi se isto mogu pustiti do preko zgloba ili podaviti na tričetvrt dužinu. Dostupna je u 11 boja, njena cena je 1690 rsd, OVDE je možete odmah naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

* Iskoristite akcijske cene i pogledajte ceo asortiman OVDE.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track