OVAKO IZGLEDA 7 SAVRŠENIH ODEVNIH KOMBINACIJA ZA POSAO: Kvalitetni, udobni i elegantni komadi za dame!
Foto: Profimedia

OVAKO IZGLEDA 7 SAVRŠENIH ODEVNIH KOMBINACIJA ZA POSAO: Kvalitetni, udobni i elegantni komadi za dame!

Žena -

Ukoliko volite da budete perfektno stilizovane na poslu, onda znate da je najbolji spoj pronaći udobnu, modernu i kvalitetnu garderobu, koja se može nositi u svim prilikama. Posao ne treba da nas ograničava u našem stajlingu, jer možete vrlo lako da uz dobar komad postignete elegantan i sofisticiran izgled, koji će vam podići samopouzdanje.

Crvena haljina je nešto što morate imati, jer sa njom nema greške u stajlingu!

Ova veoma elegantna večernja haljina je istovremeno jednostavnog i upečatljivog kroja. Jednostavan kroj je osnov elegancije i sofisticiranosti, a diskretna čipka kojom su obogaćeni rukavi daje poseban pečat celokupnom izgledu i intenzivno naglašavaženstvenost. Dužina haljine je 91cm. Materijal je poliester visokog kvaliteta sa elastinom. OVDE je možete poručiti za 3990 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova elegantna bluza od muslina je pravi pogodak! Blagi V izrez i diskretno naglašen struk daju posebnu čar svakom stajlingu. Materijal je muslin divnog kvaliteta, za raskošan osećaj prilikom nošenja. Karneri su obavezan detalj ove sezone, te su ovi rukavi ukrašeni upravo njima. Cena bluze je 2290 rsd, OVDE je možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Haljina sa zvono rukavima je model haljine koji je neophodan u svakom garderoberu.

Jednostavnog je kroja, ima izuzetnu moć prilagođavanja i savršeno se uklapa u sve želje, potrebe i životne stilove. Moderan detalj u vidu zvona je musthave i veoma je zastupljen kod većine brendova širom sveta. Cena haljine je 2690 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Elegantna bluza na preklop sa transparentnim rukavima je bluza koju svaka dama treba da ima u svom ormanu. Bluza je od muslina sa transparentnim rukavima, koji daju sofisticiranost svakoj odevnoj kombinaciji. Bluza savršeno naglašava ženstvenost i uklapa se u sve životne stilove, od patika do visokih potpetica. Povoljno utiče i na samopouzdanje, jer omogućava fantastičan osećaj u sopstvenoj koži. Dostupna je u 3 boje - crvenoj, beloj i crnoj. OVDE je možete odmah poručiti, po ceni od 2190 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Ova košulja je favorit mnogima - klasična košulja sa malom, nacigovanom kragnicom koja se vezuje, komad koji je neophodan svakoj dami za lako kombinovanje sa drugim odevnim predmetima. Odlično pristaje uz farmerke, pantalone i suknju i predstavlja pravi spas kad god ne znate šta da obučete. Model je komotan, savetujemoda prilikom poručivanja odaberete veličinu za broj manju u odnosu na onu koju standardno nosite. Materijal je na bazi poliestera, a boja svetlo krem sa crnom trakicom. Cena košulje je 1990 rsd, OVDE je poručite, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Dobra bluza je bitan deo svakog autfita! Bebi roze peplum bluza sa dekolteom od tila i biserima je divan komad, koji će znati da ceni svaka dama koja voli da ponese lep i udoban komad svaki dan. Materijal je na bazi poliestera sa elastinom, koji garantuje udobnost i lako održavanje. OVDE možete poručiti bluzu, po ceni od 1790 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Svaka dama treba da ima dobru košulju u svom garderoberu. Klasična košulja na raskopčavanje, ukašena kristalnim dugmićima i mašnom oko okovratnika. Komad koji ćete voleti, jer će Vam se fantastično uklapati u sve aktivnosti i sve odevne predmete. Odlično se uklapa sa džinsom, pantalonama i suknjama. Prijatna i udobna, idealna je za posao i ostale svakodnevne prilike. Materijal je šifon na bazi poliestera. OVDE možete poručiti košulju, po ceni od 1990 rsd, ili pozovite broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Još sjajnih predloga, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

(Promo - tekst / Foto:Profimedia,Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track