VENČANJE VAS ČEKA BRŽE NEGO ŠTO STE MISLILI: Ovih 9 znakova govore da će vas dečko uskoro ZAPROSITI!
Foto: Profimedia

PROPRATITE

VENČANJE VAS ČEKA BRŽE NEGO ŠTO STE MISLILI: Ovih 9 znakova govore da će vas dečko uskoro ZAPROSITI!

Žena -

Stručnjaci su odgonetnuli kako se ponašaju muškarci kada žele da zaprose ženu.

U dugoj ste vezi i pitate se kada će doći trenutak da klekne ispred vas i izvadi prsten? Određeni znaci reći će vam više od reči.

Govori stvari poput: "Ti si jedina koja…"

Kada vam muškarac daje do znanja koliko ste mu posebni, tako da govori da ste jedina žena koja je ispunila prazninu u njemu ili ga učinila potpunim, na putu je da vas učini i svojom pred zakonom, kaže doktor medicine Pol Dobranski.

foto: Profimedia

Pozvani ste na sva porodična događanja

Ako mu niste samo sporedan lik u životu, uključiće vas u sve važne porodične događaje. Da ne želi da se porodicai prijatelji zbliže s vama, ne bi vas želeo ni na takvim događanjima, kaže Andrea Sirtaš, stručnjak za veze.

Ima oženjene prijatelje

Prevrće li očima svaki put kad ga neko pozove na venčanje? Mrmlja li kad morate izaći s nekim bračnim parom? To bi moglo značiti da nije spreman, barem ne još. Ali ako je većina prijatelja koji ga okružuju već u braku, počeće da se oseća čudno i sve spremnijim da postavi pitanje.

foto: Profimedia

Češće vas dodiruje

Jednom kad odluči da ćete vi biti njegova buduća gospođa, očekujte da će vas češće dodirivati, gotovo kao na početku veze. Možda će vam sam od sebe masirati vrat dok radite ili dodirivati ruku dok kuvate, tvrdi stručnjak za govor tela Dženin Drajver.

Želi da živi s vama

Ništa ne govori da se skroz predao koliko odustajanje od momačke jazbine. Ako je spreman da deli životni prostor samo zato što to stvarno želi, a ne samo jer je tako jeftinije, misli o vama kao materijalu za ženidbu. Većini muškaraca to je poput probe za venčanicu. Bonus je i ako on prvi izrazi tu želju.

foto: Profimedia

Delite više od spavaće sobe

Novac je također ključ muškarčevog ega… A njegova spremnost da otvorite zajednički bankovni račun ili da kupite kućnog ljubimca znači da želi da učvrsti vezu s vama.

Odjednom se ponaša kao da je ušao u petu brzinu

Ako ste neko vreme zajedno i odjednom je uzbuđen, kao da mu je prvi dan škole, to bi moglo značiti da mu se po glavi počinju motati misli o veridbi.

Nikad vas ne optužuje da mu šefujete

Svaki bračni terapeut će vam reći da je ključ uspeha u tome da su vam osećanja na istim temeljima. Ako vam nikad nije rekao da mu šefujete ili da ga kontrolišete, to je dobar znak. Te reči mogu značiti da se oseća kao da je u kavezu. Ako ih ne koristi, to znači da je spreman da deli život s nekim čije veštine i sposobnosti nadopunjuju njegove.

foto: Profimedia

Otkucava mu biološki sat

Da, i muškarci imaju biološku bombu koja otkucava. Čak i kad nisu spremni da menjaju pelene, mnoge muškarce brine da će biti prestari očevi. Ako se šali na račun svoje buduće dece, znajte da razmišlja o smirivanju i osnivanju porodice s vama.

Kurir.rs/Aura.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track