KAKO DA SE NE UGOJITE TOKOM ZIME: Ovaj trik će vam pomoći da skinete višak i ostanete fit!
Foto: Promo

KAKO DA SE NE UGOJITE TOKOM ZIME: Ovaj trik će vam pomoći da skinete višak i ostanete fit!

Žena -

Zima je vrlo kritičan period za kilažu: manje se krećemo, jedemo masniju hranu. Ako ne želite da vam se to ponovi i ove zime, onda obavezno pogledajte OVDE i OVDE šta treba da uradite.

Ono što će vam pomoći da brže i sa mnogo manje muke istopite neželjeno salce sa butina, zadnjice i stomaka jesu HELANKE i POJAS za mršavljenje SUPER FIT! Nije vam jasno kako ova odeća može da vam pomogne da smršate? NEOTEX od kog su napravljeni čini da se znojite više nego inače u pomenutim delovima tela, pa se tako brže i mnogo lakše mršavi. Danas se OVDE/OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 mogu kupiti po SNIŽENOJ CENI!

Helanke su do kolena i namenjene su ne samo ženama, već i muškarcima koji žele da skinu naslage sa butina, bokova i zadnjice. Mogu da se nose same ili ispod odeće. Sasvim je dovoljno nositi ih 2 do 3 sata u toku dana dok ste fizički aktivni (ako ne trenirate, onda bar dok šetate, dok sređujete kuću i slično).

foto: Promo

Pojas topi salce na stomaku, ali i blago steže stomak. Gotovo da je potpuno neprimetan ispod odeće, pa ga možete nositi čak i dok ste na poslu.

foto: Promo

Iskoristite veliku AKCIJU i poručite odmah svoje SUPER FIT helanke i pojas po super ceni OVDE/OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track