PODRŠKA PORODICE

SEĆATE LI SE VELIKE LJUBAVI GORANA IVANIŠEVIĆA? DANIELA JE BILA NAJLEPŠA ŽENA SVETA! Sada je njena ĆERKA Ema (18) osvojila titulu KRALJICE HRVATSKE! Pogledajte ovu prirodnu LEPOTU (VIDEO)

Žena -

Ema Gračan ime je koje ćemo u budućnosti sve češće viđati, a sve zahvaljujući tituli kraljice Hrvatske s kojom je otišla kući, piše Story.hr.

Ćerka bivše kraljice Hrvatske i sveta Danijele Gračan, koja se nekada zabavljala sa teniserom Goranom Ivaniševićem, i fudbalskog trenera Nenada Gračana ovo nije prva pobeda - Ema je ranije već ponela i titulu kraljice Jadrana, a s obzirom da ima tek 18 godina, za nju je sve ovo vrlo velik korak u životu.

"Svaka od nas je očekivala i verovatno se potajno nadala pobedi pa tako i ja. Kako sam i rekla žiriju - sledim svoje snove, a ovo je jedan od njih!", otkrila je Ema za Story.hr s velikim osmehom.

#18birthday ✨

Објава коју дели Ema Gračan (@ema_gracan) дана

"Nisam znala da će mama biti u publici, iznenadila me je! Ona mi je podrška u svemu, a u svim svojim planovima tražim njen savet. Znam da je porodica najvažnija i da su mama i tatu uvek uz nas, mene i moje sestre. Takođe, tata mi je poručio da moram da hodam čvrsto po zemlji", priznala je Ema.

Majka Danijela ističe kako u potpunosti veruje u svoju ćerku.

"Nenad se našalio kako Ema brzo treba dođe kući kako bi je "spusti na zemlju", ali ona stvarno čvrsto stoji na njoj. Jako je prizemljena, odgovorna i savesna. U kratkim rečima odgovorila je na pitanje žirija, rekavši kako samo sledi svoje snove, a to zaista je ona - jednostavna i posebna", iskreno je ispričala bivša kraljica sveta za Story.hr.

Happy bday mum❤️??

Објава коју дели Ema Gračan (@ema_gracan) дана

Kada skine glamuroznu haljinu, šminku i tijaru, Ema je jednostavna devojka poput svojih vršnjakinja.

"Sutra ću nakon svog jutarnjeg zdravog doručka ući u autobus 32 i sesti u školsku klupu, a čeka me puno domaćeg koju zbog ova tri dana nisam još napisala. Nakon toga red je za odlazak u auto-školu, ali brzo je vikend pa ću imati vremena da proslavim s prijateljima", otkrila je Ema i priznala da nema dečka.

Nakon proslave, Emu očekuje još obavezna, ali je one raduju jer je uvode u svet ozbiljnih i odraslih.

"Ono najvažnije, osim obaveza prema direkciji kraljice, jeste priprema za maturu na koju se želim fokusirati, s obzirom na to da je jako teško upisati studije koji želim', kaže novoizabrana kraljica i dodaje kako želi da nastavi školovanje, da radi na sebi i uči.

☀️

Објава коју дели Ema Gračan (@ema_gracan) дана

Kako bi se osećala magično i lepo i kad ne hoda modnom pistom, Ema pazi na svoj izgled, ali ne ide u krajnost.

"Najviše vremena posvećujem njezi i zdravlju, s obzirom na to da imam tek 18 goodina. Zdravo se hranim, izbegavam zadimljene prostorije, a znam i koliko je važan dobar san. Izbegavam sunčanje, ne geliram nokte i nemam umetne trepavice, a šminkam se umereno jer njegujem prirodan zdrav izgled. Takođe, redovno održavam i čistim kožu lica gde se prepuštam stručnim osobama koje znaju šta je najbolje za moju kožu', otkrila je simpatična 18-godišnjakinja.

Kada je reč o odeći, Ema njeguje ženstveni stil, a kada joj ponestane krpica, ne trči odmah u prodavnice već svoje potrebe ponekad utaži na najbližem mogućem mjstu: "Rado zavirim u mamin i sestrin ormar".

?❤️

Објава коју дели Ema Gračan (@ema_gracan) дана

Kurira.rs/Story.hr/Foto Printsceen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track