Najnovije vesti

DLAKE NA ODEĆI: Kako da uklonite opalu kosu sa kaputa i džempera?
Foto: Promo

Neobična četka

DLAKE NA ODEĆI: Kako da uklonite opalu kosu sa kaputa i džempera?

Žena

Period kada se nose zimske kape podrazumeva da vam kosa opada više nego inače. Svuda, pa samim tim i po odeći i garnituri. Ova stvarčica je sjajno rešenje za taj problem – pogledajte je OVDE!

 

Neobična četka FUR WIZARD je savršena za uklanjanje dlaka koje vam opadaju po kaputima, džemperima, duksevima, ali i za uklanjanje kose i dlaka od ljubimaca sa nameštaja. Zašto je bolja od drugih „alatki“ namenjenih za istu stvar? Zato što je njom samo dovoljno preći preko željene stvari u pravcu naznačene strelice, a potom se sam FUR WIZARD čisti tako što ga jednostavno uvučete i izvučete iz njegovog postolja. I to je baš, baš sve! Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od 990 rsd!

 

foto: Promo

GRATIS GRATIS GRATIS - Uz veliki se dobija i mali FUR WIZARD koji zauzima jako malo mesta u torbi i lagan je. Praktično je imati ga ako je potrebno očistiti odeću ili npr. sedište u autu.

 

foto: Promo

Iskoristite priliku i poručite Fur Wizard po super SNIŽENOJ CENI! Poručite odmah OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

(Promo)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...