SJAJNI PAKETIĆI ZA KLINCE: Kako da uštedite, a ipak obradujete svoje mališane?
Foto: Promo

Mislite na vreme o dečijim paketićima

SJAJNI PAKETIĆI ZA KLINCE: Kako da uštedite, a ipak obradujete svoje mališane?

Žena -

Mislite na vreme o dečijim paketićima i poštedite svoj džep! Evo šta možete da im poklonite i time ih oduševite, a da ipak ne platite mnogo!

Plišana igračka 3 u 1 je fantastičan poklon kojem nema koji dečak ili devojčica se neće obradovati – ona je istovremeno IGRAČKA, JASTUK I ĆEBENCE! Na igrački postoji rajsfešlus i, kada ga otkopčate, izvučete ćebe, a životinja je i dalje tu, na samoj sredini ćebeta (ne ometa dete dok spava što se može desiti ako je pri vrhu, a ipak je tu).

Poručite odmah po SUPER CENI neku od ovih plišanih životinjica OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. U ponudi su žirafa, nilski konj i slončić.

foto: Promo

Ako imate malenog dečaka od 3 godine, pa naviše, onda nećete ogrešiti sa mini bagerčićima! Ovaj genijalni set sadrži čak 6 različitih građevinskih vozila! Podstaći će dečake da dele i druže se sa drugom decom s obzirom da ih ima više u pakovanju, ali će razvijati i njihovu kreativnost.

Sada je ovaj komplet na super SNIŽENJU poručivanjem online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

A veliki bager-igračka je za klince od 8 godina. On je na daljinski i ostovremeno je zabavan i koristan za decu. Upravljajući njim će raditi na koordinaciji pokreta, ali će ujedno razvijati i kretivnost jer će moći stvarno da kreiraju nešto od onoga što prenesu bagerom.

Ovaj bager se može poručiti online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Iskoristite priliku da po fantastičnim cenama kupite svojim mališanima kvalitetne i lepe igračke! Poručite online ili pozovite na 011/6 888 999.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track