NE ZANOSITE SE! NI JEDNA LJUBAV NIJE TOLIKO VEČNA DA JE MORATE ISTETOVIRATI NA RUCI: A tek kada čujete za OVAJ NOVI TREND, neće vam biti dobro!
Foto: Profimedia

Otkrivamo

NE ZANOSITE SE! NI JEDNA LJUBAV NIJE TOLIKO VEČNA DA JE MORATE ISTETOVIRATI NA RUCI: A tek kada čujete za OVAJ NOVI TREND, neće vam biti dobro!

Žena -

Potreba da se pohvalimo svojim najnovijim ljubavnim ulovom doseže daleko u prošlost. Sećate li se onih devojaka, koje su nosile lančiće s imenom ili inicijalima svog odabranika? Ili onih momaka koji su imali tetovirano "Marija" ili "Ana" na ruci jer su sa 17 mislili da će njihova prva ljubav biti večna?

Malo manje davno, svi smo na Fejsbuku imali onaj jedan par koji bi stalno prekidali i mirili se pa nas redovno obaveštavali na Njus Fidu, ponekad i po više puta dnevno, jesu li sada u ljubavi ili ratu.

Sada su se izgleda svi oni našli na nekoj tajnoj konferenciji i odlučili prebaciti celu stvar na Instagram. Ime ovog novog trenda je "Rilejšnšip taging", a sve što trebate napraviti je označiti svoju bolju polovinu u biografiji na Instagramu.

Malo je reći kako su mišljenja oko ovog "novog" trenda podeljena. Dok neki to osuđuju, smatrajući kako su razlog tome vlastite nesigurnosti i kompleksi, drugi smataju kako je naprosto prirodno svoju sreću deliti s drugima.

Prepuštamo vam da sami za sebe odlučite je li "Rilejšnšip taging" za vas ili ne, ali ako se odlučite na to, barem razmislite hoće li vaša priča potrajati ili ćete uskoro trebati smisliti novi način da sami sebe definišete.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Cosmopolitan.hr / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track