Najnovije vesti

Adrijana Lima: Dajte i dobićete
Foto: Promo

Adrijana Lima: Dajte i dobićete

Žena

... ili zašto je najslavnija bivša srpska snaha reklamirala Telefloru, a ko se još oženio zbog cvetnog Teleflorinog buketa.

Rekla je da nikada nije bila verena s rokerom Lenijem Kravicem, igračem bejzbola Derekom Džesperom ili princem Venzeslausem od Lihtenštajna. Ali je dolazila i dolazi još uvek u snove miliona muškaraca širom sveta. Adrijana Lima, top-manekenka, jedna od najlepših na planeti, prvi put se udala na Dan zaljubljenih sada već daleke 2009. za proslavljenog srpskog košarkaša Marka Jarića i tako postala najslavnija i najlepša snaha Srbije.

„Dajte i dobićete“, poručila je nedavno muškarcima u spotu kojim je reklamirala Telefloru, a u pauzama prenosa Superboula TV stanice NBC. Ekskluzivnost stanice nije bila prepreka da se Teleflora, najpoznatiji svetski lanac za širenje i prenošenje cvetnih radosti (dostava cveća širom sveta), reklamira u ovom najgledanijem američkom programu.

foto: Promo

Lako je razumeti zašto je Teleflora želela da za snimanje ovog fantastičnog spota odabere baš Adrijanu Limu. Ali kako razumeti zašto je jedan od najplaćenijih i najtraženijih modela na svetu, manekenka o koju se otimaju najčuveniji svetski brendovi (godišnje zarađuje osam miliona dolara od reklama koje snima) odlučila da se pojavi u reklami u kojoj izgovara kratku, obećavajuću rečenicu: „Dajte i dobićete“?

Odgovor je sasvim jednostavan. Srce lepe Adrijane, koje je odolelo izjavama ljubavi najslavnijih muškaraca na svetu, kapituliralo je pred ružama kojima je jedan muškarac posle prvog izlaska ispunio njen stan.

,,Nikada neću zaboraviti naš prvi izlazak. Kada sam se posle toga vratila kući, zatekla sam pred svojim vratima buket crvenih ruža. Nikada ni od koga nisam dobila toliko ruža. Tada me je osvojio“, napisala je i jedna obična Beograđanka u pismu koje je pre četiri godine stiglo u Telefloru i u kome postavlja pitanje da li bi aranžeri ove cvetne kuće želeli da svojim aranžmanima ulepšaju dan njene udaje.

Da li se i neko od vas nalazi pred nekim, naizgled, neosvojivim ženskim srcem?

Teleflora ili – ništa nije nemoguće, glasi naš odgovor na vašu sumnju.

Jer žene vole cveće. Sve žene. Bilo da su slavne manekenke ili samo vama znana i voljena bića, sanjaju o tome da ih osvojite cvećem. Baš kao što su sanjale Adrijana, Mila, Kolet, Natali, Dimitra...

Put do ostvarenja ljubavi ne mora biti posut trnjem. Nisu potrebne ni stotine ni hiljade ruža. Nekad je važno samo setiti se: žene vole cveće. A Teleflora će uraditi ostalo. Od jednog malog, skromnog cveta može da napravi cvetnu bajku koja će progovoriti jezikom vašeg srca.

Setite se toga pre nego što odustanete od pokušaja da se izborite za njeno srce. Da se mladi Beograđanin nije dosetio ruža, možda ga danas svakog jutra ne bi budio Milin poljubac. To je napisala naša draga sugrađanka kada se nedavno ponovo javila s molbom da se cvećem obogati prostor u kome će proslaviti treći rođendan svojih blizanaca.

foto: Promo

Ako i vi sanjate sličan san, probudite se i pokušajte da ga živite u stvarnosti. Ništa nije nemoguće. Teleflorin cvetni govor razumeju sve žene sveta. Beograđanke, Nišlijke, Novosađanke, Čačanke, Njujorčanke, Parižanke, Jagodinke, Rimljanke, Atinjanke, Vranjanke, Bečlijke... A i vaša lična bajka o ljubavi iz cveta može biti rođena... Saznajte više na www.teleflora.rs

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...