ŠTA JE ŽENA BEZ DETETA? SMEĆE?! Sraman napad na Bosansku Paris Hilton, a onda im je Hana odbrusila! NASTAO JE PAKAO (FOTO)
Foto: Pritnscreen

SRAMOTA

ŠTA JE ŽENA BEZ DETETA? SMEĆE?! Sraman napad na Bosansku Paris Hilton, a onda im je Hana odbrusila! NASTAO JE PAKAO (FOTO)

Žena -

Hana Hadžiavdagić-Tabaković, jedna je od najpoznatijih bosanskih TV voditeljki, u regionu poznata kao bosanska Paris Hilton nije mogla da pređe preko sramne uvrede hejtera koji su je na Instagramu prozivali jer nema dece

"Divna neka dama... Puna ljubavi i razumevanja... I opet ta tema dece... Šta je žena bez deteta? Smeće? U kakvom svetu mi živimo?", napisala je Hana nakon svega.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Dosadna si više. De se malo smiri i osnuj familiju. Dosta te više po Instagramu", napisala je nepoznata žena, a Hana joj je žestoko odbrusila.

"Jel moguće da jedna žena može biti ovako zločesta i imati ovakav komentar? Šta znači osnuj porodicu? Muža imam već deset godina... Aludirate na decu možda? Strašno!", odgovorila joj je Hana, a zatim prepisku objavila na Instagram storiju.

Komentar je zatim obrisan, a Hana se još jednom obratila pratiteljki. "Pa kad si faca ne briši što kažeš nego stani iza svojih reči kao što to ja uvek činim", poručila je Hana.

"Lepo sam više puta upozorila da me ne prozivate/ispitujete vezano za decu, temu koja nikoga ne treba da se tiče pa ni moje rođene majke", zaključila je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track