Najnovije vesti

OTKRIJTE ŠTA VAM NAJVIŠE NEDOSTAJE U ŽIVOTU! Jedan od ovih 8 SIMBOLA privlači vas na poseban način, a za to postoji DOBAR RAZLOG!
Foto: Facebook screenshot

TEST

OTKRIJTE ŠTA VAM NAJVIŠE NEDOSTAJE U ŽIVOTU! Jedan od ovih 8 SIMBOLA privlači vas na poseban način, a za to postoji DOBAR RAZLOG!

Žena

Od osam simbola sa fotografije izaberite jedan, koji vas najviše privlači, pa otkrijte šta vam trenutno najviše nedostaje.

 

Švajcarski psiholog Maks Lišer, koji je inače svetsku slavu stekao zahvaljujući testu sa bojama, utvrdio je da postoji obrazac između emotivnog stanja čoveka i njegove percepcije boje.

 

Ovaj test je do danas zadržao svoju popularnost.

 

1. LJUBAV

 

Crvena boja predstavlja želju za pažnjom, uspehom, nesavladivu težnju ka svemu što vam budi emocije i što vam pruža ispunjen život. Potrebni su vam jaki utisci, kao i osoba koja bi mogla da zadovolji tu vašu potrebu. Verovatno vam je upravo zato ovaj simbol privukao pažnju.

 

2. VERA

 

Vama pod hitno treba neka želja da se ostvari. Praktično žudite za time. Nadate se da ćete što pre ovladati posebnim znanjima i snagom šarma, pred kojim niko ne bi mogao da odoli! Sada vam nedostaje nadahnuće. Izvor na kome biste mogli da pronađete nešto korisno za sebe.

 

3. VEČNOST

 

Crna boja simboliše želju da se ukloni sve što razdražuje. Vi želite da promenite svoj život i da pokušate da ispravite čak i ono što od vas i ne zavisi. Pošto se stalno vraćate nekim događajima iz prošlosti stekli ste utisak da se vrtite u krug. Lišavate se odmora, ne možete da se prepustite i da prestanete da mislite o onome što vas muči - a upravo to je ono što vam je trenutno neophodno.

 

foto: Profimedia

4. SILA

 

Velika vam je želja da se rešite nekih problema. Sa nekima već dugo ne možete da izađete na kraj. Sada vam je važno da dobijete priznanje i poštovanje, zato što osećate da vam samo to može dati snage za dalje funkcionisanje.

 

5. HARMONIJA

 

Potrebno vam je da budete samouvereniji na sve moguće načine! Međutim, takođe bi bilo u redu i kada biste poboljšalji kvalitet života uopšte. Volite da učite druge i želite da se dopadnete ljudima oko sebe. Upravo u ulozi učitelja postižete pravu harmoniju, pre svega sa vama samima, a onda i sa drugima.

 

6. SREĆA

 

Vama je potreban odmor! Želite da budete u prijatnoj atmosferi i da uživate u emotivnom miru. Svaka vrsta konflikta vam oduzima snagu i energiju. Zbog toga se trudite da pred mnogim situacijama zatvarate oči. Vaša glavna potreba je da posvetite sebi pažnju i da se odmorite onako kako vama odgovara.

 

7. TAJNA

 

Nalazite se u stanju harmonije. Nema napetosti, osećate se potrebnim. Otvoreni ste za nova osećanja i produhovljene misli! Takođe, ljudima u svojoj okolini se ne činite jednostavnom osobom. Ostavljate utisak osobe koja zna neku tajnu, ali se ne žuri da je deli sa drugima.

 

8. PRAVDA

 

Organizujte sebi nekoliko dana odmora da biste povratili snagu! Vi ne želite da dajete sebe i hoćete da se ogradite od svih uticaja, da se ne biste izlagali provokacijama. Pritom, već ste jako umorni i to je sve teže kontrolisati... Moguće je da ste sada izuzetno opterećeni poslom ili učenjem.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Uspešnažena/Foto: Facebook screenshot

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...